رسانه های وابسته در خدمت اشغالگران
آمریکا در ۲۰ سال گذشته صدها میلیون دلار در بخش رسانهای در افغانستان هزینه کرد تا این رسانهها خواستهها و اهداف استعماری آنها را عملی کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کابل؛ «کریم خرم» که در نخستین سالهای اشغالگر آمریکا به عنوان وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان انجام وظیفه کرده بود در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: برخی رسانههای افغانستان عملا جنگ آمریکا را در این کشور پیش بردند و به اندازه فرماندهان آمریکایی در جنگ افغانستان نقش داشتند.
وی تصریح کرد: در سفری که به آمریکا داشتم، نخستین سوال معاون وزیرخارجه آمریکا از من این بود که چرا به عنوان وزیر اطلاعات و فرهنگ سعی میکنی از پخش سریالهای هندی در افغانستان جلوگیری کنی؟
اما مردم افغانستان هم معتقدند برنامههای بسیاری از شبکههای تلویزیونی در بیست سال گذشته در افغانستان با فرهنگ، آداب و رسوم این کشور سنخیت نداشت، مردم این کشور معتقدند برنامههای این رسانهها کانون خانوادهها را نشانه گرفت و در موراد زیادی باعث از هم پاشیدگی کانون خانوادهها شد. تعدادی از شهروندان افغان نیز معتقدند این رسانهها در خدمت آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار داشتند.
شجاع محسنی آگاه امور رسانهای در افغانستان نیز در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: رسانههایی که در افغانستان از غرب پول میگرفتند اهداف آنها را پیاده میکردند.
اما با این روزها با روی کار آمدن طالبان پس از پایان اشغالگری آمریکا در افغانستان، طالبان این بار همانند دوره گذشته حکومت خود با تلویزیونها آشتی کردند و دیگر تلویزیونها را نمیشکنند طالبان با وضع برخی مقررات، استفاده ابزاری از زنان را در شبکههای تلویزیونی ممنوع کرده اند، با دستور العمل جدید طالبان، شبکههای تلویزیونی افغانستان نیز در محتوای برنامههای خود تغییراتی ایجاد کرده اند.