ده سال در انتظار مجوز
حسین پرویزی فارغ التحصیل رشته برق - گرایش مخابرات از مشهد جوانی است که از سال ۱۳۹۰ به دنبال کار آفرینی بوده، اما با گذشت ۱۰ سال همچنان بلاتکلیف است.
آقای پرویزی در سال ۹۰ با همکاری پایگاه بسیج محله شان برای دریافت مجوز برای تولید بوقلمون گوشتی در شهر مشهد اقدام میکند و با معرفی زمین مدنظر به جهاد کشاورزی مشهد؛ قصه پر غصه آغاز میشود.
زمینی که مد نظر هست باید مشکلاتش برطرف و مجوز صادر شود، اما چند سالی طول میکشد که حسین اقا با هزینه شخصی آن چیزی را که مد نظر جهاد است برای زمین و تولید فراهم کند که این اتفاق میافتد و مجوز تاسیس را دریافت میکند و کار به جایی میرسد که باید آقای پرویزی به خدمت مقدس سربازی برود.
این زمان میگذرد تا سال ۹۷ بعد از خدمت سربازی میخواهد راه تولید را دوباره ادامه دهد، اما جهاد کشاورزی میگوید دیگر مجوز شما برای تولید بوقلمون گوشتی اعتباری ندارد و باید طرح دیگری ارائه کنید.
با مشورت نظام مهندسی کشاورزی طرح گاو شیری و بره پروار تایید میشود و برای ساخت نیازمند یک سرمایه گذار است که هم خاع مالی این چند ساله تامین شود و هم کار تولید را آغاز کند، اما جهاد کشاورزی میگوید مجوزی که شما دارید برای بوقلمون گوشتی بود و برای اینکه مجوز شما برای گاو شیری و بره پروار دارای اعتبار باشد باید ۱۲ استعلام جدید دریافت کنید که به گفته اقای پرویزی هر کدام بیش از چند ماه طول میکشد.
از سوی دیگر امور اراضی میگوید زمینی که شما معرفی کرده اید استیجاری میباشد و اگر میخواهی به کار ادامه دهی باید زمین را بخری و با رویت سند زمین برای شما مجوز ساخت دامداری داده میشود. حالا یک دهه است که اقای پرویز کارش شده رفتن از این اداره به آن اداره، اداراتی که انگار کارشان سنگ اندازی است تا حمایت از تولید کشور.