پخش زنده
امروز: -
بادام زمینی از مواد بسیار مغذی است که مصرف آن برای درمان بیماری ها، زیبایی و سلامتی بسیار مفید است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ بادام زمینی از مواد بسیار مغذی است که مصرف آن برای درمان بیماری ها، زیبایی، سلامتی بسیار مفید است و همچنین مصرف بادام زمینی در دوران بارداری خواصی را به همراه دارد.
بررسی تمام خواص ، فواید و مضرات بادام زمینی
بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد. بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آنها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و ... هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک میخوانید منبع خوبی از ویتامین ایی، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینیها برای ۸ مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماریهای قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و ... شناخته میشوند. درخانه بسیاری از هندیها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف میشود.
ارزش غذایی بادام زمینی
آنها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین، نیاسین، فولات، منگنز، ویتامین ایی، تیامین، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.
ارزش غذایی برای هر ۱۰۰ گرم
۵۶۷ کالری
۴۹ گرم چربی کامل
۱۸ میلی گرم سدیم
۷۰۵ میلی گرم پتاسیم
۱۶ گرم کربوهیدرات کل
۲۶ گرم پروتئین
تمام خواص و فواید بادام زمینی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماریها
بیماریهای قلبی عروقی، بیماری آلزایمر، و عفونت:
بادام زمینیها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماریهای قلبی، بیماریهای عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری میکند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش میدهد.
بدون کربوهیدرات:
زنان به طور کلی بیشتر درمعرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این میتواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده میشود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل دو باردر هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه میشود به طور منظم بادام زمینی بخورید.
بادام زمینی مراقبت از پوست:
آنها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز میشوند فعالتر میشوند. جنیستین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکالهای آزاد در پوست را درمان میکند. بادام زمینی باعث میشود جوانتر به نظر برسید.
ویتامینها و مواد معدنی بادام زمینی:
پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدانها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی و ... به رژیم غذایی روزانه میتواند محتوای غذایی را افزایش دهد.
بادام زمینی برای استخوانهای سالم:
فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهمترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوانهای سالم و قوی است. آنها تقویت کنندههای انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.
بادام زمینی برای مبارزه با افسردگی:
علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین است. تریپتفون موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش میدهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک میکند. در نظر گرفته میشود برای جلوگیری از این بیماریهای خطرناک، حداقل دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی هفتگی به تناسب و سلامت کمک میکند.
بادام زمینی منبع ویتامین ب است:
مصرف ۱.۵ اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد. بادام زمینیها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.
بادام زمینی برای محافظت در برابر بیماریهای عصاب از جمله آلزایمر:
بادام زمینیها سرشار از نیاسین است وافرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین ب ۳) میخورند، یعنی ویتامین ب ۳ احتمال کمتری دارد که اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر را بگیرند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلولهای عصبی کشنده کمک میکند.
بادام زمینی برای مبارزه با سرطان:
پلی فنولیک در غلظتهای بالا بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلولهای سرطانی کمک میکند.
بادام زمینی برای مبارزه با سرطان روده:
سرطان روده تا ۵۸ درصد در زنان و ۲۷ % در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.
بادام زمینی برای قند خون:
مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربیها و کربو هیدراتها از طریق منگنز که در بادام زمینیها یافت میشود کمک میکند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم میکند.
تسهیل باروری:
اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش میدهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا ۷۰ درصد کاهش مییابد.
سایر خواص و فواید بادام زمینی
این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگهای بدن و تسهیل جریان خون میشود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری میکند.
بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا میبرد.
بادام زمینی درد معده را از بین میبرد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده میشود و سرفه خشک را برطرف میکند.
شیر را در مادران شیر ده زیاد میکند و بسیار مقوی است.
به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه میشود که به اندازه کم ار آن بخورند. بیشتر از ۱ مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن میگردد.
روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست میباشد.
مصارف بادام زمینی
آرد بادام زمینی چربی کم تری نسبت به کره بادام زمینی دارد که محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است. میان وعده معروف در ایالات متحده جنوبی، است بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است. وبا سو تغذیه مبارزه میکند. قرار است آنها در درمان مشکلات پوستی نظیر، خارش وآکنه بسیار موثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار میرود