پخش زنده
امروز: -
وضعیت حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی چهارمحال و بختیاری با همکاری دانشگاه آزاد متحول میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گفت: استفاده از توان و فعالیت علمی، فنی و تخصصی این دانشگاه میتواند در تسریع روند توسعهای بخشهای مختلف میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تأثیرگذار باشد.
علیرضا جیلان در نشست با معاون پژوهشی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: بهرهمندی از اسناد صنایعدستی و هنرهای سنتی و گردشگری چهارمحال و بختیاری میتوان در افزایش جذب سرمایهگذاران برای بهبود وضعیت سرمایهگذاری در حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان نقشآفرینی کند.
جیلان افزود: البته بازنگری و تکمیل طرحهای توسعهای موجود ضروری و نیازمند توجه جدی است.
وی یادآور شد: برای تسریع در ارتقای کمی و کیفی وضعیت سرمایهگذاری بخشهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری از توان بنیادهای ملی و سرمایهگذاران بزرگ بخش خصوصی بهرهگیری میشود.
جیلان گفت: تهیه بستههای اقتصادی درآمدزا ویژه کانونهای گردشگری چهارمحال و بختیاری در دستور کار ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قرار دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری هم گفت: ظرفیتهای این دانشگاه برای ارتقا و توسعه خوشههای صنایعدستی و محصولات فرهنگی استان قابلتوجه است.
فرشید خیری گفت: واقعیت مجازی، وبلاگنویسی، وبسایت، ترجمه متون، ارتباطگیری با کشورهای دیگر، معرفی استان به زبانهای دیگر، تهیه کلیپها و مستندات، واقعیت افزوده و تولید محتوا در فضای مجازی برای معرفی قابلیتهای چهارمحال و بختیاری در حوزههای مختلف برای معرفی در توییتر، اینستاگرام و فضای مجازی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان بهشمار میرود.
وی افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری برگزاری دورههای آموزشی مهارتمحور در سطح استان را در دستور کار قرار میدهد.
خیری افزود: انجام یک فعالیت پژوهشی برای آسیبشناسی مشکلات در جذب سرمایهگذار حوزههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اولویت دارد.
وی فراهم کردن زیرساختهای گردشگری، استفاده از ظرفیتهای موجود و معرفی آن، شناسایی زیرساختهای موجود و شناسایی بازارهای هدف را ضروری دانست و یادآور شد: در این راستا ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیازها و دغدغههای خود را اعلام کند تا دانشگاه آزاد اسلامی برای برطرف کردن آن از طریق انجام طرحهای پژوهشی کاربردی اقدام کند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان در گردشگری طبیعی، کشاورزی و دامپروری، سلامت، گیاهان دارویی و ورزشی قابلیتهای ویزه و خاصی برای جذب سرمایهگذاران، مسافران و گردشگران دارد.
وی گفت: معرفی توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاههای مرتبط با میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری میتواند در تحقق اهداف توسعهای این برنامهها تأثیرگذار باشد.
خیری گفت: برگزاری استارتاپها و ایدهشوها در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری میتواند به ارتقای این بخشها کمک کند.