پخش زنده
امروز: -
برای توسعه تجاریسازی محصولات و فرآوردههای مبتنی بر سلول و بافت، حمایت از تولیدکنندگان این حوزه و در نهایت توسعه کشش بازار، اهمیت ویژهای دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنا براهمیت این موضوع ۱۰ برنامه و اقدام ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در نظر گرفته شده است.
این برنامهها و اقدامات شامل نیازسنجی بازار محصولات در کشور، حمایت از تبادل دانش فنی و انتقال فناوری از خارج از کشور، ایجاد ارتباط بین متخصصان و هلدینگهای سرمایهگذاری، حمایت از جذب سرمایههای ایرانیان مقیم خارج و کمک به افراد و شرکتها جهت دریافت تسهیلات از صندوقهای سرمایهگذاری میشود.
همچنین دیگرِ این برنامهها و اقدامات شامل حمایت از تولید محصولات فناورانه در کشور، حمایت از ایجاد اتحادیه شرکتهای مرتبط و تعامل با اتاقهای بازرگانی، حمایت از افراد و شرکتها برای کسب مجوزهای تولید، کمک به استانداردسازی فرآیند تولید و استقرار تحقیق و توسعه و شرایط خوب تولید، و حمایت از شکلگیری شتاب دهندهها و موسسههای مشاورهای در امر تجاریسازی ایدههاست.
در حال حاضر با توجه به وضعیت طرحهای زیرساختی و فناوری مصوب در ستاد سلولهای بنیادی و همچنین دانشگاههای سراسر کشور میزان بازار داخلی این محصولات که ۹۰ درصد آن وارداتی است تا سال ۱۴۰۴ از نظر ریالی به حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید.
در سال ۱۳۹۹، بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات مالی دراختیار شرکتهای دانشبنیان برای اجرای طرحهای فناورانه قرار گرفت.