پخش زنده
امروز: -
کتاب «کاربرد دستور زبان انگلیسی در متون علم غذا» در چهارمحال و بختیاری منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، این کتاب یک اثر تألیفی است که به همت دکتر هومان مولوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ۳۳۴ صفحه در قطع وزیری، تألیف و به همت شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان وارد بازار نشر شده است.
در بخشی از کتاب آمده است در عصر حاضر، علم با سرعت فزایندهای در دنیا در حال انتشار است و نظر به اینکه زبان بین المللی علم، زبان انگلیسی است، لازم است بسیاری از اطلاعات علمی به طور مستقیم از این زبان برگرفته شود.
از آنجایی که یادگیری دستور زبان انگلیسی به صورت عمومی و تعمیم آن در متون تخصصی امری زمانبر و برخی اوقات مشکل است، کتاب حاضر به این نحو طراحی شده است که به طور مستقیم کاربرد دستور زبان انگلیسی را در متون علم غذا بیان میکند که به راحتی برای افرادی که به نحوی با متون علم غذا در ارتباط هستند، قابل استفاده باشد.
در این کتاب علاوه بر دستور زبان انگلیسی برای درک مطالب تخصصی و رعایت اصول نوشتاری، واژگان تخصصی این علم هم در قالب مثالهای متنوع ارائه شده است. مطالعه این کتاب به دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت مواد غذایی و سایر علوم مرتبط پیشنهاد میشود.
انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری به صورت تخصصی در حوزه نشر دانشگاهی فعالیت میکند.