پخش زنده
امروز: -
تولید ویلچری که با یک زانو درد مادر طراحی و با تولید آن به مرحله استاندارد رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رنج درد زانوی مادر مهندس فتح الله چی آن را بر آن میدارد که با کمک همسرش که دانش آموخته مهندسی برق را دارد ویلچری طراحی کنند تا نیاز مادر از راه رفتن برطرف شود.
با گذشت چهار سال از طراحی و تولید ویلچر تصمیم به تولید انبوه میگیرند و در سال ۹۶ میتوانند مجوز تولید را از واحد تجهیزات پزشکی کشور دریافت کنند. به گفته آقای فتح الله چی، این ویلچر، تنها ویلچری هست که در کشور دارای سیب سلامت از سازمان غذا و دارو است.
از آنجا که طبق قانون کارهای صنعتی باید در ۱۲۰ کیلومتری شهر باشد، با توجه تبصره موجود در این قانون، تولید را در کارگاهی استیجاری (سازمان پژوهش) حوالی احمد آباد مستوفی شهریار آغاز میکنند.
در حال حاضر با ۵ نیروی کار مشغول به تولید هستند، تولیدی که تمام تجهزات آن بومی و ساخت خود شرکت است و توانسته اند ماهانه ۱۰ ویلچر برقی تولید کنند.
اما یک مشکل ذهن آنها را درگیر میکند آن هم تمدید مجوز ساخت کارگاه تولید آنهاست که باید هر چند سال یک بار اتفاق بیفتد، اما با توجه با قوانین جدید نتوانسته اند از سال ۹۹ تاکنون مجوز پروانه ساخت وسیله پزشکی را تمدید کنند.
در حالی که آنها در سال ۹۶ مجوز استاندار ایمنی عمومی تجهیزات پزشکی و استاندارد ایمنی در برابر تداخلات الکترومغناطیسی را از اداره تجهیزات پزشکی دریافت میکنند و الان باید برای تمدید مجوز چهار استاندارد جدید را بگیرند. استانداردهایی که نه اداره تجهیزات پزشکی به آنها میگویند و نه سازمان غذا و دارو که این امر باعث بلاتکلیفی آنها شده است.
از سوی دیگر اقدام به دریافت زمین از شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران میکنند و بعد از گذراندن مراحل، زمین را دریافت میکنند و ساخت کارگاه تولیدی خودشان را آغاز میکنند تا جایی که به مشکل تمدید مجوز برمی خورند و به این فکر میفتند که مشکل را با سازمان صدا و سیما در میان بگذارند.
بعد از مطرح شدن مشکلات این صنعتگران، با گروه خبری برای تولید گزارش به واحد تولید آنها رفتیم و تمام صحبتهای آنها را گوش کردیم و توانستیم گزارشی از روند کار چندین ساله آنها و همچنین مشکلی که بوجود آمده است، تولید کنیم. گزارشی که در خبر ۱۴ روز ۲ اسفند ۱۴۰۰ پخش شد.