پخش زنده
امروز: -
مهمترین عامل ضایعات نان در کشور سطح پایین اطلاعات نانوایان، سن زدگی گندمها است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات گفت: مهمترین عامل ضایعات نان در کشور سطح پایین اطلاعات نانوایان، سنزدگی گندمها یا ورود گندمهای تازه به چرخه آسیابانی، رعایت نکردن اصول تخمیر، شرایط نگهداری آرد در واحدهای نانوایی، کوتاه بودن زمان پخت، کاهش وزن چانه خمیر و استفاده از تنورهای غیراستاندارد است.
محمدرضا خواجه، ناتوانی کارشناسان وزارتخانهها در آسیبشناسی ضایعات نان و تجویز نسخه مناسب را از جمله علل به وجود آمدن ضایعات نان برشمرد و افزود: اعلام نکردن به موقع نرخ نان، درآمد ناکافی نانوایان و اعطای مجوز به افراد غیرمتخصص نیز از جمله علل به وجود آمدن ضایعات در صنعت نان خواهد بود.