پخش زنده
امروز: -
فندق دانهای با طبع گرم و خشک است که مصرف آن فواید بسیاری، از درمان کمخونی تا تقویت بدن به همراه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ فندق بیشترین میزان تولید آن در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمهای از ایالات متحده است. از نظر طب سنتی فندق گیاهی با طبع گرم و خشک است که برای درمان کم خونی و ایجاد آهن مناسب در بدن بسیار مناسب است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
از فواید فندق میتوان به کاهش فشار خون اشاره کرد، همچنین کسانی که سنگ کلیه دارند باید روزانه ۱۵ عدد فندق مصرف کنند تا مشکلات شان بهبود یابد و افرادی هم که دردهای عضلانی باعث آزار و اذیت آنها میشود از مصرف روزانه ۱۰ عدد فندق غافل نشوند.
فندق برای کاهش وزن تاثیر بسیار زیادی دارد؛ بنابراین افرادی که قصد لاغری دارند، باید ۱۰ گرم گل فندق در ۳۰۰ سیسی آب را دم کنند و بعد از هر وعده غذایی مصرف کنند. فندق میتواند بدن را از آسیب رادیکالهای آزاد مضر محافظت کرده و سلامتتان را در تمام طول شبانهروز حفظ کند.
جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف فندق
یکی از موثرترین فواید فندق جلوگیری از بروز انواع سرطان است؛ چرا که به مقدار بسیار زیادی باعث تامین منگنز بدن میشود و به علت دارا بودن اثر ضد انعقادی میتواند سلولهای سرطانی را مهار کند.
تاثیر فندق بر مادران باردار
فندق برای مادران باردار فواید زیادی دارد و مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و مواد مغذی موجود در فندق باعث رشد جنین خواهد شد.
فندق به علت دارا بودن اسید فولیک از بروز نقص لوله عصبی برای جنین در دوران بارداری جلوگیری کرده و به رشد بافت جنین در دوران بارداری کمک میکند.
هر ۱۰۰ گرم فندق حاوی ۱۵ گرم پروتئین است؛ بنابراین غذای خوب و مغذی برای گیاه خواران به شمار میآید چرا که گیاهخواران از مصرف گوشت خودداری میکنند، اما مواد مغذی موجود در فندق باعث میشود تا سیستم ایمنی بدن آنها تقویت شود.
درمان کمخونی با مصرف فندق
فندق دارای ویتامینهای زیادی است و از بروز بیماریهای مختلف جلوگیری میکند، امروزه بیشتر بانوان کشورمان با مشکل کمخونی دست و پنجه نرم میکنند؛ بنابراین از آنجایی که فندق یکی از بهترین غذاها به عنوان منبع ویتامین E است دریافت مقدار کافی ویتامین E از هر بیماری مرتبط با کمخونی جلوگیری میکند و با مصرف فندق، شما تقریبا ۳۰ درصد از مصرف روزانه آهن را دریافت میکنید.
درمان دردهای قاعدگی با مصرف فندق
فندق حاوی مقدار زیادی منیزیم، کلسیم و ویتامین k میباشد؛ بنابراین اگر بانوان در طول قاعدگی دچار گرفتگی رحم و دردهای عضلانی شوند باید به صورت مداوم و منظم از فندق استفاده کنند.
فواید مصرف فندق برای کودکان
در ۶ ماهه نخست زندگی کودک، تغذیه فقط با شیر است و بعد از آن توصیه میشود که در کنار آن از مواد مغذی برای تامین کردن نیازهای کودک استفاده شود. فندق سرشار از عناصری همچون آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، روی، مس و ویتامینهای گروه ب است و ارزش غذایی این خشکبار به حدی بالاست که میتوان آن را با گوشت و ماهی مقایسه کرد و حاوی پروتئین گیاهی مفید برای بدن است. تغذیه کودکان با فندق باعث تامین مواد غذایی مورد نیاز برای رشد ذهنی و جسمی آنها میشود.