پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: دستگاههایی نظیر شهرداری، سازمان اداری استخدامی کشور و... تاکنون اطلاعات مربوط به صدور مجوزهای الکترونیک را ارائه نکردهاند.
آقای امیر سیاح در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما تاکید کرد: با وجود اینکه فقط ۲۱ روز تا اجرای صدور مجوزهای الکترونیکی کسب و کار باقی مانده است، اما همچنان برخی دستگاهها هنوز کار را شروع نکردهاند و هیچ اطلاعاتی در مورد شفافیت صدور مجوزهایشان ارائه ندادهاند. از جمله دستگاههایی که تا کنون اقدامی انجام ندادهاند شهرداری، سازمان اداری استخدامی کشور، نیروی انتظامی، سازمان نظام روانشناسی، کانون وکلا و کانون کارشناسان رسمی دادگستری، هستند، این درحالیست که حداقل ۱۰ مجوز مختلف برای کسب و کارها را شهرداریها اعطا میکنند، اما از آنجایی که هر کدام تحت نظر شورای شهر خود هستند، دارای قوانین متفاوت میباشند و این موضوع باید اصلاح شود و قوانین مربوط به شهرداریها همسانسازی شوند.
سیاح گفت: مهمترین مشکل ما در حال حاضر رفع شراط قابل تفسیر در صدور مجوزها است، برخی دستگاهها کار را آغاز کردهاند تا هیچ شرط قابل تفسیری در اعطای مجوزشان وجود نداشته باشد و همه چیز در همان ابتدا مشخص و شفاف باشد.
سیاح با اشاره به دستگاههایی که همکاری را آغاز کردهاند افزود: وزارت بهداشت ۱۰۸ مجوز مختلف صادر میکند که اطلاعات ۳۵ مورد را به درگاه ملی مجوزها اعلام کرده است، بانک مرکزی نیز ۶۹ مورد مجوز مختلف صادر میکند که اطلاعات ۲۸ موردشان را اعلام کرده است.
وی گفت: هیات مقررات زدایی کسب و کار اعلام کرده که ۳۳۰ مورد شغل خانگی میتوانند بصورت اعلانی مجوز دریافت کنند یعنی بهمحض وارد کردن اطلاعات اولیه و بدون نیاز به نوبت بررسی، مجوزشان بصورت فوری صادر میشود، شش دستگاه مختلف مجوزهای این ۳۳۰ عنوان شغلی را صادر میکنند که وزارت ارشاد با ۱۶۱ مورد و وزارت میراث فرهنگی با ۵۷ مورد، بالاترین میزان مجوزهای کسب و کار خانگی را اعطا میکنند، خوشبختانه این دو وزارتخانه کار را آغاز کردهاند و بزودی اولین مجوز اعلانی برای کسب و کارهای خانگی از سوی وزارت ارشاد صادر میشود.