پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامي شهرستان ورامين از انهدام باند سارقان قطعات و محتويات داخل خودرو در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما/سرهنگ جعفر شمس بيرانوند در تشريح اين خبر گفت : در پي وقوع سرقتهاي متعدد خودرو و داخل خودرو در سطح حوزه اين کلانتري12 مرکزي اين فرماندهي مراتب شناسايي و دستگير ي سارق يا سارقان در دستور کار عوامل تجسس قرار گرفت.
وی افزود: باتشکيل تيم تلفيقي از عوامل تخصصي و گشتي و تجزيه و تحليل ساعات و مکانهاي جرم و بررسي دوربين هاي مداربسته و پس از هماهنگي با مراجع قضايي نسبت به شناسايي و دستگیری سارقان اقدام و مخفيگاه هاي آنان مورد بازديد و بازرسي قرار گرفت در ورود اوليه تعداد 4 عدد باتري و 3 عدد ضبط ،5 عدد جک وآچار جک سرقتي کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان ورامين بيان داشت: سارقان دستگیر شده که 2 نفر بودند طي تحقيقات پليسي به 17 فقره سرقت اعتراف و 2 نفر مالخر را نيز معرفي که در يک عمليات غافلگيرانه مالخران دستگير و در ورود اوليه تعداد 5 دستگاه خودرو سرقتي کشف شد.
سرهنگ "جعفر شمس بيرانوند "در خاتمه خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکيل پرونده مقدماتي جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي و سپس به زندان دلالت شدند.