پخش زنده
امروز: -
بیمارستان شهدای سلامت بنیاد برکت در نی ریز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی اهدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به مردم نی ریز امروز با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و سرپرست بنیاد برکت حضرت امام و استاندار فارس به بهره برداری رسید.
این بیمارستان در زمینی به مساحت ۷ هکتار و زیر بنای ۱۲ هزار و ۷۷۵ متر مربع در سه طبقه ساخته و آماده خدمت به مردم شده است.
بیمارستان شهدای سلامت بنیاد برکت در نی ریز با اعتباری افزون بر ۲۵۹ میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت حضرت امام در مدت ۷ سال ساخته شده است.
بیمارستان جدید نی ریز با توجه به همجوار بودن نی ریز با استانهای کرمان، یزد و از اهمیت ویژهای در شرق فارس برخوردار بوده و دارای بخشهای دیالیز، اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی، بستری جراحی، بستری داخلی، بستری زنان، زایمان، مراقبتهای ویژه کودکان و بزرگسالان و اتاقهای عمل و بستری اطفال است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آئین افتتاح بیمارستان شهدای سلامت بنیاد برکت نی ریزگفت: اولویت نخست مجموعه دانشگاه را رفع نیازهای بهداشتی و درمانی مردم در شهرستان های استان اعلام کرد و گفت: کار ساخت بیمارستان شهدای سلامت بنیاد برکت در شهرستان نی ریز در زمینی به مساحت هفت هکتار و زیربنای ۱۲هزار و ۲۰۰مترمربع از سال ۱۳۹۴ آغاز شد؛ اما طی دو سال اخیر و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و بنیاد برکت، کار ساخت این پروژه شتاب بیشتری گرفت.
دکتر سید وحید حسینی با اشاره به صرف بیش از ۱۱۷ میلیارد تومان هزینه برای ساخت این پروژه که بیش از ۸۱ میلیارد تومان آن مربوط به ساخت پروژه و بیش از ۳۶میلیارد تومان نیز مربوط به تجهیز پروژه بوده است، اظهار کرد: بنیاد برکت با تامین ۳۰ میلیارد تومان، در بهره برداری از این خدمت سلامت سهیم بوده است.
معاون درمان وزارت بهداشت هم در این آئین گفت:بهره برداری از این بیمارستان، نشان دهنده هم افزایی سازنده ۲ مجموعه در نظام است
دکتر سعید کریمی افزود: بیمارستان شهدای سلامت بنیاد برکت در نی ریز، یکی از افتخارات حوزه سلامت و حاصل همکاری و هماهنگی دو مجموعه وزارت بهداشت و بنیاد برکت است.
او با بیان اینکه همه ما سربازان نظام هستیم که لازم است در کنار یکدیگر، هدف خدمت به مردم را به پیش ببریم؛ شعار وزارت بهداشت را «عدالت در تعالی نظام سلامت» خواند که همه اقدامات این مجموعه در راستای تحقق این شعار برنامه ریزی میشود.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت با تاکید بر تلاش برای کاهش محرومیت در کشور، از برنامه ریزی برای توسعه عدالت محوری در مناطق محروم کشور تا سال ۱۴۰۴ و ایجاد زمینههای دسترسی عادلانه مردم این مناطق به خدمات حوزه سلامت خبر داد.
دکتر کریمی ایجاد زیرساختهای جدید را به منزله ایجاد فرصتی برای بهره وریهای بهتر از مراکز قدیمی دانست و افزود: با نظر مسوولان سلامت استان فارس، از بیمارستان قدیم این شهرستان نیز همچنان در حوزه سلامت استفاده میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به طرح موضوع نیاز شهرستان نی ریز به راه اندازی دستگاه MRI از پیگیری این موضوع با ارزیابی شاخصهای موردنظر خبر داد.
او با بیان اینکه وزارت بهداشت هم اکنون در اوج بحران کرونا قرار دارد، اظهار کرد: همکاران ما در بیمارستانهای کشور روزانه پذیرای بیش از ۶۰ هزار مورد مراجعه هستند و به طور متوسط، بیش از چهار هزار بیمار جدید در روز بستری میشوند.
دکتر کریمی ادامه داد: این حجم گسترده خدمات به همت پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت کشور ارائه میشود که با همه دشواریها و محدودیتهای مالی، کماکان در حال خدمت رسانی به مردم هستند؛ این در حالی است که در بحران کرونا، در بسیاری کشورهای اروپایی با وجود امکانات پیشرفته، مردم در پشت بیمارستانها در انتظار خدمت بودند، اما در ایران با تلاش شبانه روزی و دلسوزانه، هیچ بیماری از خدمت محروم نماند.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شیراز را یکی از قطبهای بزرگ پزشکی در کشور و منطقه دانست که باید با نگاه ویژهای مورد توجه قرار گیرد و گفت: لازم است با توسعه زیرساخت ها، به سمت مگاهاسپیتال پیش برویم که این امر نیازمند کمک و همکاری تمامی سازمانها و خیرین حوزه سلامت است.