پخش زنده
امروز: -
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم افزایش تاب آوری کادر درمان با ارتقای انگیزههای معنوی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر عباس شیراوژن در نشست مجازی با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی گفت: وظیفه ما به عنوان عناصر فرهنگی این است که تلاش کنیم با ارتقای انگیزههای معنوی به افزایش تاب آوری کادر درمان، کمک کنیم.
وی افزود: متأسفانه برخی افراد با فضاسازیهای جهت دار تلاش دارند مردم را از دولت و انقلاب دلزده کنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تأکید کرد: باید تلاش کنیم با اعتمادسازی و تحقق خواستهها و نیازهای واقع بینانه کادر پزشکی و درمان، تاب آوری آنها را افزایش دهیم و در این مسیر، افزایش انگیزههای معنوی امری بسیار تأثیرگذار است.
آقای شیراوژن با تأکید بر اینکه باید به کارکنان کادر بهداشت و درمان که در اورژانسها، درمانگاههای سرپایی، بخشهای کرونایی و کشیکها حضور دارند، توجه ویژه شود، گفت: از همه کادر درمان به خصوص کسانی که در حیطه کرونا تلاش میکنند قدردانی میکنم و خسته نباشید میگویم به این قهرمانان سلامت که موجب افتخار مردم شدند و برغم تحریم، تهدید و کمبودها از بزرگترین سرمایه مردم غیرتمند ایران یعنی روحیه ایثار، جهاد و فداکاری برای حفظ سلامت مردم استفاده کردند.
همچنین در این نشست با اشاره به در پیش بودن ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر لزوم برگزاری مناسبتها و جشنهای مذهبی همانند میلاد امام علی (ع)، مبعث پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و برپایی اعیاد شعبانیه در فضاها و محیطهای درمانی و دانشگاهی با حضور دانشجویان، استادان و کادر درمانی تأکید شد.
تهیه ایستگاههای پذیرایی در بیمارستانها، پذیرایی از کادر درمان، پخش صوتهای مذهبی متناسب با ایام ولادت و همچنین طنین سرودهای مختلف و فعال کردن برنامههای نمازخانه بیمارستانها با موضوع ولادت امام علی (ع) و نیز حضور مؤثر و فعال گروههای جهادی به ویژه گروههای جهادی دانشجویی در ارائه خدمات که باعث کاهش فشار کاری کادر درمان میشود، از برنامههای پیشنهادی حاضران در جلسه بود.
همچنین در این نشست، بر اجرای سنت حسنه عیادت از بیماران و حضور استادان و مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی در ایستگاههای پرستاری مراکز درمانی تأکید شد.
در این نشست بر اهمیت بزرگداشت مقام شامخ شهدا به خصوص شهدای مدافع سلامت و نیز ایثارگریهای مدافعان حرم به عنوان گنجینههای معنوی تأکید شد و گردآوری و ارائه خاطرات زیبا و وصیت نامه شهدا در قالب پوستر و بازتاب این آثار در فضاهای مجازی و محیطهای بیمارستانی و شهری به عنوان برخی از راهکارهای مؤثر یادآوری شد.
توجه به تابآوری خانوادههای کادر بهداشت و درمان و استفاده از ظرفیتهای موجود استانی و کشوری همانند برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی برای افزایش روحیه و نشاط خانوادهها به خصوص در اعیاد پیش رو از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
از دیگر موارد پیشنهادی، برگزاری نمایشگاههای موقت و دائم از خاطرات و آثار شهدای سلامت در مسیر بیمارستانها و مراکز درمانی، توجه ویژه به دستیاران و قدردانی از تلاش آنها در مسیر مبارزه با ویروس کرونا بود.
این نشست با حضور دکتر مجید احمدی مدیرکل فرهنگی، دکتر حمید رضا اشراقی مدیرکل دانشجویی، دکتر جواد باقری رئیس مرکز قرآن و عترت، آقای سید نصرت الله موسوی رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی اردوهای جهادی و آقای مهرداد عجم مشاور و مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.