پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: ۸۵ درصد بار و مسافر کشور هم اکنون از طریق جاده و ۹۹ درصد فعالیتهای این بخش با سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای داریوش امانی در نشست مشترک مدیران راهداری با معاون و مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: با توجه به اهمیت راهبردی حمل بار و مسافر، تلاش شده است همه فعالیتهای این بخش با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و با استفاده از آخرین فناوریها و دستاوردهای علمی انجام شود.
وی با بیان اینکه سازمان راهداری عهده دار نگهداری ۲۲۱ هزار کیلومتر راه در سراسر کشور است افزود: تلاش میکنیم این حجم عظیم راهها را با اولویت راههای اصلی و شریانی با استفاده از فناوریهای روز پایش و رصد و نگهداری کنیم و در این مسیر استفاده زیادی از توان شرکتهای دانش بنیان کرده ایم.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به همکاریهای گسترده سازمان راهداری با شرکتهای دانش بنیان و معاونت علمی ریاست جمهوری در سالهای اخیر گفت: تلاش زیادی شده تا در زمینه فعالیتهای این سازمان، حضور مردم به حداقل برسد و اکثر مجوزهای صادره در بستر اینترنت و غیر حضوری انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۸ اسفند ماه طبق تکالیف قانونی، آخرین مهلت پیوستن دستگاههای اداری دولتی به درگاه ملی کسب و کارها است افزود: سازمان راهداری از سازمانهای پیشتاز در پیوستن به این سامانه بوده و تاکنون به تکالیف قانونی خود عمل کرده است و هیچ عقب ماندگی در این بخش ندارد.
گفتنی است در این مراسم با حضور معاون علمی رئیس جمهور، از فراخوان ملی جلب مشارکت تحولی و فناورانه سازمان راهداری رونمایی شد.
بر اساس این فراخوان، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، از عموم پژوهشگران و فعالان و شرکتهای دانش بنیان در زمینههای تخصصی مرتبط با ساخت، نگهداری و توسعه و بهسازی راههای برون شهری برای همکاری علمی و تخصصی دعوت به عمل آورده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه نوسازی ناوگان باری کشور در حال انجام است گفت: هم اکنون ۶۵ تابلوی پیام متغیر موسوم به VMS در جادهها داریم که باید به ۱۰۰ تابلو افزایش یابد.
آقای داریوش امانی در ادامه نشست مشترک با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در حوزه هوشمند سازی، اطلاعات جاده، ترددها و ... از طریق نرم افزار و سامانههای نظارتی دنبال میشود.
وی اضافه کرد: در بخش دوربینهای ثبت تخلف رانندگی نیز حدود ۴۰۰ دستگاه سامانه وجود دارد که برخی از آنها مشکلاتی داشتند، اما با رفع مشکل آنها هم اکنون ۳۵۰ دستگاه از این سامانه در شبکه فعال است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای درباره آخرین وضعیت نوسازی ناوگان کامیونی کشور گفت: در بحث نوسازی بر اساس ظرفیت بند ۲ ماده ۳۰ احکام دائمی برنامه توسعه کشور، کامیونهای زیر سه سال وارد ناوگان میشود که در حال حاضر واردات این کامیونها در حال انجام است.
امانی افزود: همچنین استفاده از ظرفیت تولید داخل در قالب ۱۶۷ هزار دستگاه کامیون طی توافقنامه وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت و وزارت صمت در حال انجام است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در موضوع نوسازی ناوگان نفتکش جاده ای، کمبودهای جدی وجود دارد گفت: مصوبهای در هیئت دولت داریم که شرایط ورود نفتکشهای جدید به ناوگان را تسهیل میکند.