پخش زنده
امروز: -
سالانه ۵ میلیون دلار محصولات دانش بنیان از مازندران به بازارهای جهانی صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، شرکتهای دانش بنیان با ایجاد فرصتها و بهره گیری از دانش بومی گامهای موثری در راستای جهش تولید و توسعه اقتصاد و بازار جهانی برداشتند.
بیش از ۲۵۰ واحد فن آور و شرکت دانش بنیان در مازندران فعالیت میکنند که صادرات محصولات آن به کشورهای مختلف جهان سالانه به ۵ میلیون دلار میرسد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان از جمله تولیدات شرکتهای دانش بنیان را تولید دستگاه کنترل هوشمند مصرف برق عنوان کرد که با نصب آن در مسکن، ادارات و مجتمعهای صنعتی، مصرف بیش از حد استاندارد برق به شرکت توزیع برق هشدار صادر میشود تا با کنترل مصرف، سطح خاموشیها کاهش یابد.
سروی با اشاره به اینکه دستگاه سخت سنج از دیگر تولیدات شرکت دانش بنیان است که در بالادست رودخانهها نصب میشود تا اگر دبی آب از حد مجاز فراتر رود به مدیریت بحران هشدار میدهد افزود: با نصب این دستگاه در ۵۰ نقطه استان، مدیریت بحران در پایین دست صورت میگیرد تا برای جلوگیری از تخریب سیل اقدام شود.
سلیمانی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیز به فعالیت واحدهای فن آور دیگر در زمینه خدمات فنی و مهندسی اشاره و خاطرنشان کرد: تولید ریبونهای صدور کارت آنی و مواد اولیه چاپ کارتهای عابر بانک و محصولات کارتریچهای مواد مصرفی چاپگرهای لیزری شامل کارتریج هاو ریبونهای پرفراژ از جمله تولیدات در این بخش است.
وی با بیان اینکه خدمات فنی و مهندسیای که این شرکت دانش بنیانی ارائه میدهد پیش از این در کشورهای ژاپن و آلمان صورت میپذیرفت افزود: با حمایت در بهره گیری از این محصولات سالانه حدود ۱۰ میلیون دلار از خروج ارز ملی جلوگیری میشود.
معتمدزادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران هم گفت: پارک علم و فناوری مازندران پارسال بیش از ۵ میلیارد تومان مستقیم به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فن آور، کمک کرد و صندوق پژوهشهای فناوری هم حدود ۱۵ میلیارد تومان خط اعتباری و پرداخت مستقیم داشته است.