پخش زنده
امروز: -
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا: انقلاب اسلامی سبب شد تا ایران از کشوری عقب افتاده به کشوری پیشرفته و برتر در جهان مبدل شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سردار محمدحسین سپهر با حضور در ویژه برنامه پیروزی انقلاب اسلامی در شبکه یزد گفت: در پایان قرن بیستم که حاکمیت استکبار شرق و غرب، مردم جهان را به استثمار کشیده و چیزی به نام استقلال و آزادی و حاکمیت معنوی در جهان وجود نداشت، رهبر روحانی ما با مردم دین مدار و اسلام خواه یک انقلاب بزرگی را رقم زدند.
وی افزود: انقلاب اسلامی بزرگترین حادثه قرن بیستم و حتی یک واقعه بزرگ در چند قرن گذشته به شمار آمده و یکی از حوادث بزرگ تمدن ساز در طول ۱۴ قرن محسوب میشود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از دستاوردهای بسیار بزرگی برخوردار بوده و پیشرفتهای غیرقابل مقایسهای با دوران رژیم شاهنشاهی را رقم زده است.
وی ادامه داد: ایران در حالی که از ثروتهای هنگفت زیرزمینی و فرصتهای شغلی بی نظیر صنعتی و کشاورزی برخوردار بوده است، اما اوج عقب ماندگی و فقر و مشکلات را در رژیمهای شاهنشاهی شاهد بودیم.
سپهر تصریح کرد: زیرساخت جادههای ما نسبت به دوران پیش از انقلاب اسلامی ۱۶ برابر، ظرفیت راه آهن ۲ برابر، تولید برق چهار برابر، تولید محصولات پتروشیمی ۳۰ برابر، انشعاب گاز ۲۱۱ برابر و تعداد مشترکین تلفن ثابت هم ۳۵ برابر شده است.
وی با اشاره به اینکه روستاهای برق دار کشور در زمان طاغوت کمتر از انگشتان یک دست بود، اما هم اکنون ۹۹/۹ روستاها از نعمت برق برخوردار هستند، گفت: در حالی که کشور ما بیشترین ذخایر گازی را داشته و دارد، سهم گاز از سبد انرژی کشور فقط یک درصد بود که این میزان هم اکنون به ۸۰ درصد رسیده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا از در دسترس بودن آب بهداشتی و تصفیه شده برای ۹۸ درصد کشور به عنوان دستاوردی دیگر یاد کرد و افزود: صادرات غیرنفتی ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ برابر افزایش یافته و در حالی که ۹۸ درصد مواد نفتی کشور، خام فروشی میشد هم اکنون به یکی از کشورهای موفق در زمینه تبدیل مواد نفتی به پتروشیمی مبدل شده ایم.
وی ۲۴ برابر شدن تولید فولاد را از مولفههای اقتدار صنعت کشور عنوان کرد و ادامه داد: با وجود اینکه ایران یک کشور نفت خیز است، اما در دوران شاه با مشکل بنزین روبرو بوده و به خارج وابستگی داشتیم و اگر یک هفته بنزین وارد نمیشد، کشور با بحران مواجه میشد، اما هم اکنون در این زمینه خودکفا شده و صادرکننده شده ایم.
سپهر با اشاره به ۲۴ برابر شدن پذیرش دانشجو و ۶ برابر شدن تولید مقالات بین المللی خاطرنشان ساخت: رتبه جهانی تولید علم ایران به ۱۶ رسیده که یک کار بسیار بزرگی به شمار میآید. ما در دوران طاغوت تنها یک مقاله در زمینه انرژی اتمی داشتیم، ولی هم اکنون ۴۱۸ مقاله برتر علمی در این زمینه تولید شده است.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران رتبه شانزدهم در بخش نانو، چهاردهم در بیوتکنولوژی، یازدهم در بخش مهندسی هوا و فضا، ششم در شیمی و نوزدهم در فیزیک را دارد و یکی از پنج کشور برتر جهان در زمینه تولید واکسن و در زمره پنج کشور برتر جهان در زمینه فناوری چرخه سوخت هستهای است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا از عدم وابستگی به آمریکا به عنوان دلیل قرار گرفتن ایران در رتبه برتر علم و پژوهش و اختراع میان کشورهای اسلامی یاد کرد و گفت: ما قطب منطقه توریسم سلامت و پذیرش بیماران خارجی هستیم و جزو معدود کشورهای درمان کننده عوارض و بیماریهای شیمیایی به شمار میآییم.
وی درباره مشکلات اقتصادی کنونی با وجود همه دستاوردها و پیشرفتها اظهار داشت: ما ۴۳ سال در تحریم و تهدید و فشارهای سخت دشمنان قرار داریم که اگر این مشکلات برای هر کشور اروپایی یا آسیای شرقی رخ میداد، مطمئنا نابود میشد.
سپهر با تأکید بر اینکه با وجود این زیرساختها به آینده امیدواریم، تصریح کرد: این کشورها از فروش واکسن و دارو به ما دریغ میکنند و اگر به مرحله ساخت واکسن نمیرسیدیم، مطمئنا واکسن را در اختیار ما قرار نمیدادند. دانشمندان جوان ما به مرحلهای رسیدند که آنتی بادی کرونا که فقط در انحصار آمریکا بود را تولید کردند.
وی ادامه داد: دشمنان پس از آغاز کرونا فکر میکردند که ایران در پرتو این شرایط سخت و دشوار در برابر آنان زانو زده و تسلیم خواهد شد، اما دانشمندان جوان ایرانی دست به کار شده و پلتفرم واکسن کشته شده و آنتی بادی را تولید کردند تا هم اکنون در رده برترین کشورهای جهان در این حوزه باشیم.
فرمانده قرارگاه مبارزه با کرونا در بخش پایانی سخنان خود گفت: کشورهایی در آینده صلاحیت مدیریت بر جوامع بشری را دارند که بیماری کرونا را به نحو احسن و با کمترین تلفات مدیریت کند که ما در این زمینه جزو موفقترین کشورها بودیم.