پخش زنده
امروز: -
برای حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از بروز برخی بیماریها، از این پس علاوه بر نظارتهای مستمر از واحدهای تولید فرآوردههای خامی، کارگاههای شیرینیپزی نیز بازرسی می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس گفت : در راستای اجرای این طرح، از تخممرغهای مورد استفاده در کارگاههای شیرینی پزی بازدید به عمل آمده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قاطع می شود.
جواد اسماعیلی افزود : در این طرح نظارتی از شیرینیپزیهای شهرستان نسبت به بررسی شرایط مصرف تخممرغ در کارگاههای شیرینی پزی بازدید به عمل میآید و تخممرغهای بدون تاریخ تولید و انقضا جمعآوری و با متخلفان برخورد میشود.
وی گفت : در سالهای گذشته کارگاههای شیرینی پزی اقدام به مصرف تخممرغ کامل میکردند که با توجه به احتمال وجود فساد و یا تاریخ مصرف گذشته این فرآورده، با نظارتهای اعمال شده هم اکنون گرایش به سمت مصرف مایع پاستوریزه تخممرغ، شرایط بهداشتی در این رابطه بهبود یافته است.
اسماعیلی افزود : تخممرغ از جمله فرآوردههای خام دامی پر مصرف در شیرینیپزیها است که در صورت آلوده بودن، موجب ایجاد بیماری در سطح جامعه میشود.
وی از مردم خواست : در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه تخممرغ مراتب را برای پیگیری به شبکه بهداشت و دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.