پخش زنده
امروز: -
مدیر امور غله کهگیلویه و بویراحمد گفت: با نظارتهای دقیق بر روند توزیع، سهمیه آرد شهرستان چرام افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر امور غله استان در جلسه کارگروه آرد و نان چرام گفت: با توجه درخواست های مکرر این شهرستان مبنی بر افزایش سهمیه آرد، به غیر از سهمیه عادی سهمیه ویژه ای نیز به این منطقه اختصاص یافته است.
صداقت کیش افزود: ماه قبل با وجود کمبود آرد در شهرستان چرام، چندین کیسه آرد از سرانه استان به چرام اضافه شد و تلاش می شود در زمینه آرد و نان مساعدت ویژه ای انجام شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون قیمت مصوب گندم در کارگروه اقتصادی کشور 95 هزار ریال به ازای هر کیلو گرم گندم است ادامه داد: اما در این استان آرد و نان با یارانه نوع یک و 65 هزار ریال در اختیار کارخانجات آرد قرار می گیرد و با قیمت 85 هزار ریال در اختیار خبازان قرار می گیرد.
صداقت کیش اضافه کرد: به دلیل اینکه قیمت آرد و نان یارانه ای با قیمت آزاد بازار فاصله زیادی دارد، هر چه سهمیه واحدهای خبازی اضافه شود باز هم خبازان متقاضی سهمیه بیشتر هستند.
مدیر کل اداره کل غله استان گفت: همکاران ما در صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و ادارات تابعه به صورت مستمر و نظارت های دقیق جلوی خروج و انحراف آرد را تا حد امکان گرفته اند.
صداقت کیش اضافه کرد: اما به علت اینکه قیمت آرد و نان یارانه ای نسبت به قیمت نهاده های دامی در بازار پایین تر است، انحراف در این زمینه بسیار زیاد است.
وی با اشاره به اینکه سهمیه آرد شهرستان چرام بر اساس سرانه جمعیتی 47 هزار نفری اختصاص یافته است گفت: علاوه این تلاش می شود با توجه به شرایط، سهمیه ویژه ای به فرماندار داده شود تا با توجه به تشخیص ایشان توزیع انجام و در یکی از بندهای صورت جلسه عنوان و برای استان ارسال شود.
مدیر امور غله استان افزود: سهمیه آرد بعضی خبازی های حاشیه شهر با توجه به اینکه مشتری کمتری دارند باید بین واحدهای نانوایی با مشتری بیشتر توزیع شود.
فرماندار چرام هم در این جلسه، با تاکید بر جلب رضایت مردم در تامین نان مناسب گفت: نظارت بر کیفیت نان باید تشدید شود تا از کم فروشی، احتکار و توزیع نامناسب جلوگیری و نتیجه به فرمانداری نیز اعلام شود.
سید عبدالرحمان توفیقیان خواستار نظارت بیشتر شبکه بهداشت و درمان، کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این زمینه شد و رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط نانوایی ها را امری مهم و ضروری دانست.