پخش زنده
امروز: -
۹ نفر از فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی یزد تجلیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکترعلی دهقانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد در این نشست با اشاره به ارتقای احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: این دانشگاه در بین سازمانها و ارگانهای مختلف استان جزو دستگاههای برتر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر معرفی و شناخته شده است.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یزد در نشست امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، اظهار داشت: خوشبختانه بدنهی دانشگاه علوم پزشکی یزد بدنهای با مدیران متعهد، مذهبی و دین دار است و از تذکرات استقبال میکنیم.
حجت الاسلام خراسانی با بیان این که هر کار خوب وشایسته در هر واحد انجام شود نوعی امر به معروف است گفت: به عبارت دیگر هر امری که موجب شود در هر مجموعهای بدی کاهش یابد، نوعی امر به معروف محسوب میشود.
وی با اشاره به تشریح عملکرد دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد گفت: برگزاری جلسات ماهیانه ستاد، برگزاری کلاسهای آموزشی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر، تدریس امر به معروف و نهی از منکر در گروه معارف ویژه دانشجویان، برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی با عنوان "بی تفاوتها سقوط میکنند ویژه دانشجویان، برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب به مناسبتهای مختلف، برگزاری مسابقات کتابخوانی به منظور ترویج معروف به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) و شهادت سردار سلیمانی و بازرسی از واحدهای تابعه دانشگاه و ... از عمدهترین فعالیتهای انجام شده در این ستاد میباشد.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در حوزه طرح انطباق نیز در حوزههای بهداشتی و درمانی فعالیتهایی صورت گرفته و نقاط ضعف کاهش پیداکرده است، همچنین انتشار احادیث پیرامون این مهم در اتوماسیون اداری دانشگاه و تقدیر از فعالان این حوزه متناسب با ملاکهای وزارت متبوع از دیگر فعالیتهای صورت گرفته این حوزه میباشد.
هم چنین رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد با اشاره به رویکرد ستاد امر به معروف استان گفت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر باید با توجه به سبک زندگی مردم، رشد فرهنگ مردم و اقتضائات جامعه امروز ورود کنیم چرا که اگر موارد ریشه یابی شود قطعا اثردهی و نتیجه بهتر از این است که مستقیم وارد شویم.
حجت الاسلام صانعی افزود: رویکرد بعدی ستاد امر مطالبه گری با اصول قانونی است چرا که بعضا افراد به جای مطالبه گری مغالطه گری میکنند.
در ادامه این نشست، معاون دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد گفت: سرمنشاء احیای معارف و اصول و فروع دین، امر به معروف است.
حجت الاسلام احمدی تاکید کرد: برای احیای معارف جامعه باید تا پای جان سرمایه بگذاریم، ما باید در فضایی که کار میکنیم معروف را رشد بدهیم به عبارت دیگر اگر طی چندسال گذشته در حوزه عفاف و حجاب رشد کرده ایم امر به معروف صورت گرفته است، لذا در این حوزه باید با تمام قوت و قدرت درمیان بود و از جان و آبرو گذشت تا معروف احیا شود.
در پایان این نشست از ۹ نفر از فعالان در حوزههای گروه طلایه داران، برگزارکنندگان محافل و مجالس و هیاتهای مذهبی، خوش اخلاق و رفتار حسنه با مخاطبان و جذب ایشان به امور، رعایت عفاف و حجاب و مدیران قانون گرا و حافظان بیت المال تجلیل شد.