پخش زنده
امروز: -
انخستین جشنواره آشپزی با قارچ در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی گفت: این جشنواره با ۹۳ شرکت کننده در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
حسین برزگر گفت: هیات داوران پس از بررسی غذاهای متنوع و سنتی که ماده اولیه آنها از قارچ تشکیل شده بود، ۱۳ شرکت کننده را به عنوان نفرات برتر جشنواره آشپزی با قارچ انتخاب کردند.
هدف از برگزاری این جشنواره افزایش مصرف سرانه قارچ به عنوان غذای سلامتی و گامی در راستای پایدارسازی واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری است.
این استان با تولید سالانه شش هزار و ۲۰۰ هزار تن قارچ، رتبه ششم تولید این محصول را در کشور را دارد.