پخش زنده
امروز: -
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه: با تصویب میزان تسهیلات ازدواج در کمیسیون تلفیق، وام ازدواج در سال ۱۴۰۱ متناسب با سن هر یک از زوجین ۱۲۰ یا ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، رحیم زارع در تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال آینده کل کشور تصریح کرد: کمیسیون تلفیق در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه، تبصره ۱۶ این لایحه را در خصوص تسهیلات تکلیفی بررسی و تصویب و براساس آن میزان تسهیلات برای ازدواج، فرزندآوری و حمایت از اشتغال را تعیین کرد.
وی افزود: به موجب این مصوبه، بانک مرکزی مکلف شد تا از محل صددرصد مانده سپردههای قرضالحسنه و ۱۰۰ درصد سپردههای جاری شبکه بانکی، تسهیلات قرضالحسنه را از طریق بانکهای عامل پرداخت کند و بانکها نیز مکلفند، مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان حداکثر با اخذ سفته از متقاضی یا فقط یک ضامن به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.
زارع تصریح کرد: با موافقت کمیسیون تلفیق، تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای هر یک از زوجها بر اساس قانون جوانی جمعیت ۱۲۰ میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ۱۰ ساله خواهد بود و تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای زوجهای زیر سن ۲۵ سال و زوجههای زیر سن ۲۳ سال ۱۵۰ میلیون تومان تعیین شد.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: همچنین به موجب این مصوبه، تسهیلات قرض الحسنه برای فرزندآوری به ازای فرزند اول ۲۰ میلیون تومان، به ازای فرزند دوم ۴۰ میلیون تومان، به ازای فرزند سوم ۶۰ میلیون تومان، به ازای فرزند چهارم ۸۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنجم به بعد ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد که در خصوص تولد فرزندان دوقلو و بیشتر نیز به ازای هر فرزند یک وام تعلق خواهد گرفت.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس اظهار کرد: تلفیق بودجه همچنین در حوزه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن با بازپرداخت حداکثر ۲۰ ساله برای خانوادههای فاقد مسکن که در سال ۱۳۹۲ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر شده یا میشوند نیز به میزان ۲۲۰ میلیون تومان در نظر گرفتند.
وی گفت: اعضای کمیسیون تلفیق بودجه، برای تامین جهیزیه کالای ایرانی مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان به ستاد اجرایی فرمان امام اختصاص دادند.
زارع افزود: بر اساس مصوبه دیگر این کمیسیون، بانک مرکزی مکلف شد، برای حمایت از اشتغال از طریق بانکهای عامل مبلغ دو هزار هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه را از محل ۱۰۰ درصد مانده سپردههای قرضالحسنه و صد درصد سپردههای جاری شبکه بانکی و سایر منابع اختصاص دهد.
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: همچنین مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان به کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۷ هزار میلیارد تومان به سازمان بهزیستی کشور برای حمایت از مشاغل خرد اختصاص پیدا کرد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس گفت: اعضای کمیسیون تلفیق، در راستای حمایت از اشتغال دانش بنیان و صنایع خلاق در کشور و تمامی استانها با اولویت مناطق محروم مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان در نظر گرفتند تا نظام بانکی با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی شرکتهای دانش بنیان اخلاق و طرحهای مصوب پرداخت کند.
وی تاکید کرد: کمیسیون تلفیق در راستای حمایت از بیماران صعب العلاج نیز بانک مرکزی را مکلف کردند تا با تعیین مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان از منابع پس انداز و جاری قرضالحسنه و جاری شبکه بانکی جهت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به صندوق بیماری بیماریهای خاص و صعب العلاج برای کمک به بیماران صعبالعلاج، سرطانی، خاص و زوجهای نابارور و مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان جهت پرداخت بیماران فقیر و موثر تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی سازمان بهزیستی و هلال احمر اختصاص دهد.