پخش زنده
امروز: -
معاون قضایی مرکز توسعه حل اختلاف کشور در مراسم تحلیف نخستین دوره میانجیگران گفت: در این دوره برای ۴۱۸ نفر پروانه میانجیگری صادر شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزرای صدا و سیما، آقای ابوالفضل محبی افزود: بر اساس محتویات و مفاد فصل دوم سند تحول قضایی؛ ایجاد و توسعه و ارتقای نظام میانجیگری بر عهده مرکز توسعه حل اختلاف قرار داده شده است.
وی ادامه داد: تشکیلاتی را رئیس قوه قضاییه در زمانی که معاون اول بود، با عنوان اداره کل امور میانجیگری و داوری ایجاد کرد و نهادهای متناظر استانی ان را نیز در ۳۱ استان کشور داریم.
معاون قضایی مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: سال ۹۷ هنگامی که معاون منابع انسانی محترم قوه قضاییه متصدی این امر بود، فراخوانی داده شد که ۲۸هزار نفر در این فراخوان ثبت نام کردند که ۳ هزار نفر برای مصاحبه معرفی شدند و پس از طی ارزیابی شایستگی برای ۴۱۸ نفر پروانه میانجیگری صادر شد.
وی ادامه داد: ۵۶۴ نفر نیز آماده دور دوم آموزشهای قبل از شروع کار هستند.
محبی گفت: طبق ماده ۸۲ و ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی ۹۲ ناظر بر آیین نامهای است که در سال ۹۵ هیئت وزیران نوشتند.
وی با بیان اینکه نظامهای میانجیگری کاملا شناسایی شده است، افزود: سال ۱۴۰۰ هم فراخوان سراسری با استانداردهایی حفاظتی، اجرایی و دانشی بسیار خوب داده شد که هزار و ۵۰۰ نفر ثبت نام کردند و به دو صورت آزمون و بدون آزمون انجام شد.
معاون قضایی مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: در اول بهمن ماه به صورت سراسری آزمون برگزار شد که در ۸ استان به دلیل مشکلات هوا این آزمون در ۲۹بهمن ماه انجام خواهد شد.
در این مراسم از معاون قضایی مرکز توسعه حل اختلاف کشور تقدیر شد.
در پایان مراسم میانجیگران سوگند یاد کردند.
مواد ۸۲ و ۸۴ اشاره شده در متن مربوط به آیین دادرسی کیفری است. که سهوا آیین دادرسی مدنی بیان شد.
اگر امکان دارد اصلاح بفرمایید.
با تشکر