پخش زنده
امروز: -
در ششمین روز دهه فجر، بهره برداری از طرحهای مختلف در شهرها و روستاهای آذربایجان شرقی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، همزمان با دهه مبارک فجر از 50 طرح کشاورزی با سرمایهگذاری بیش از دو هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 3 هزار و 482 نفر در استان بهره برداری شد.
14 مورد از این طرحها ، طرحهای ملی وزارت جهاد کشاورزی است که با حجم سرمایهگذاری 1812 میلیارد ریال به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
کارخانه تولید ظروف تزئیناتی روی و مخزن 10 هزار متر مکعبی آب شرب در مجموع با هزینه 400 میلیارد ریال در بناب افتتاح شد.
اهالی بخش ترکمانچای میانه هم شاهد افتتاح 10 طرح در زمینه های عمران شهری، آسفالت راه روستایی، مسکن، طرح هادی ، آبرسانی، برقرسانی و مخابراتی در مجموع با هزینه 216 میلیارد ریال بودند.
همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر، چهار طرح عمرانی و خدماتی با هزینه ۲۲میلیارد و ۳۹۰میلیون تومان در عجبشیر به بهره برداری رسید.
این طرح ها شامل افتتاح ۳۰مین واحد مقاوم سازی مسکن محرومان ، بازارچه گردشگری روستای گنبد، زیرسازی و جدول گذاری و آسفالت روستای قوزولجه و جدول گذاری و سنگ فرش روستای آلمالو است.
در شهرستان کلیبر ۱۳ طرح در حوزههای برق، مخابرات ، خدمات و کشاورزی با مجموع هزینهی 56 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
6 طرح برق رسانی، توسعه و اصلاح شبکه برق در شهر مراغه با صرف اعتبار ۸۲ میلیارد تومان، چهار طرح برق رسانی با هزینه ای افزون بر72 میلیارد ریال در هریس و دو طرح بهسازی و اصلاح شبکه فشار ضعیف برق هم در روستاهای نقدوز و شاهوردی قشلاقی شهرستان اهر افتتاح شد .
در ملکان هم طرحهای توسعه ونوسازی شبکه برق روستاهای خانکندی،پرچین بلاغ ،قره چناق وقشلاق با هزینه 157 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.
۱۰ واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی شهرستان اهر واگذار شد.
در بستان آباد راه سه روستای خیرآباد، باشسیز به طول چهار و نیم کیلومتر با هزینه 42 میلیارد ریال افتتاح شد.
با بهره برداری از طرح آبرسانی به روستای امپار هوراند با هزینه افزون بر ۵۸۵ میلیون تومان این روستای ۵۰ نفری به آب آشامیدنی سالم دست یافتند.
نوسازی خط انتقال و ایجاد بستر بتنی خط انتقال روستای 800 خانواری اینجار و خانه مددجویی بهزیستی در روستای ایدینلو دیگر طرحهای افتتاح شده در هوراند بود.
یک باب مدرسه سه کلاسه خیرساز نیز در روستای اندبیل بخش صوفیان با هزینه 3 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.