پخش زنده
امروز: -
کاهش میل به شیرینی و خوردنیهای سرشار از قند به دلیل حفظ سلامتی بدن بایستی از بین راههای صحیح و بدون عوارض انتخاب شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ، ما در مورد خیلی چیزهایی پیرامون خود دقت نمیکنیم مگر آن وقت که برایمان ممنوع میشود وقتی شخصی دچار دیابت میشود اولین گامی که بر میدارد پرهیز از مواد قندی است، اما با گذشت زمان و پیشرفت علم گیاهی میتوانیم یک سری از گیاهان را جایگزین این مواد قندی کنیم، اما اگر مصرف این گیاهان هم خیلی بالا باشد تفاوتی با قند و شکر مصنوعی نمیکنند.
۵ خوردنی گیاهی برای کاهش میل به شیرینی
گیاه گنیما: ساختاری شبیه به گلوکوز در این گیاه دیده شده و مصرف این گیاه میل به قند را کاهش میدهد.
شنبلیله: این گیاه در هند و شمال آفریقا فراوان یافت میشود و در تنظیم قند خون و ترشح انسولین برای افراد دیابتی مفید است.
پوست درخت دارچین: دارچین قند خون را کنترل میکند و از هضم قند در روده ممانعت میکند.
کربوهیدارت کافی: یکی از فاکتورهای مهم که همیشه باید به خاطر داشته باشید کربوهیدرات است کمبود کربوهیدرات باعث کاهش انرژی و قند میشود.
میخک: در کنار خواص زیادی که میخک دارد در کاهش قند خون بسیار موثر است و در سبد غذایی افراد هندی جایگاه خاصی دارد.
استویا: استویا خیلی گیاه شناخته شدهای نیست، اما در کاهش میل قندی بسیار مفید است و برای افرادی که رژیم دیابتی دارند پیشنهاد میشود و در کاهش فشارخون چاقی و ... مورد استفاده است.