پخش زنده
امروز: -
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: با افزایش شمار مبتلایان به کرونا، محدودیتهای کرونایی در سراسر کشور اعمال میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری گفت: در صورت افزایش شمار مبتلایان به کرونا با مصوبه ستاد ملی کرونا محدودیتهای کرونایی اعمال میشود.
عباس شیراوژن با اشاره به لزوم تزریق واکسن دُز سوم کرونا افزود: رعایت شیوه نامههای بهداشتی همچنان الزام اصلی وزارت بهداشت است.
نماینده ولی فقیه در مازندران نیز گفت: پیشرفتهای نظام سلامت در دوران انقلاب اسلامی سبب شد تا ایران جزء هشت کشور برتر جهان در بسیاری از حوزهها قرار گیرد و این نشان دهنده همخوانی دین و علم است.
آیت الله محمدی لائینی با تاکید بر مدیریت پنج موج کرونا بر جلوگیری از شیوع گسترده اُمیکرون تاکید کرد و ادامه داد: ما با کمبودهای مختلف زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان در مازندران روبرو هستیم و تلاش مسئولان در جلب رضایت مردمی ضروری است.
او با بیان اینکه ارتقاء و رشد معنویت سبب موفقیت هاست افزود:در جایگاههای عزتمندانه بکارگیری افراد متعهد مسئله مهمی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: جامعه بیماران، دانشجویان، کادر درمان و اساتید حوزه بهداشت و درمان لازم است با تکیه بر معنویت زمینه تحقق عدالت و رفتار ضابطهمند را محقق سازد.
آیت الله محمدی لائینی مدیریت تعارض ها، جلب رضایت عام بجای رضایت گروههای خاص فزون طلب را مهمترین عوامل در واگذاری مسئولیتها به افراد شایسته بیان کرد.
فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر تربیت نیروهای مسئله شناس، تغییر رفتار سازمانی برای ارائه خدمت بهتر تاکید کرد.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ساخت پردیس دانشگاهی داروسازی و پزشکی رامسر، افزایش شمار اعضا هیئت علمی دانشگاه، ساخت مرکز آموزشی فناوریهای پزشکی و افزایش ۲۵ درصدی فضای خوابگاهی به ۳ هزار مترمربع بخشی از اقدامات انجام شده است.
موسوی با بیان اینکه در مدیریت بیماری کرونا مازندران جزو ۵ استان برتر کشور در پوشش واکسیناسیون است افزود: رتبه اول کشور را در پوشش دوز سوم واکسن کرونا داریم.
او گفت: راه اندازی ۲ کلینیک زخم دیابتی، تجهیز فضای بیمارستانی، بهسازی اورژانسها در فضای ۶ هزار و ۶۰۰ متر مربع از دیگر اقدامات انجام شده است.
موسوی افزود: با مراقبتهای بیمارستانی میزان مرگ و میر کرونایی در مقابل میزان بستری کاهش دارد.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به برخی دغدغهها در حوزه درمان ادامه داد: نیازمند تجمیع مراکز درمانی و ایجاد سیستم جامع انتقال بیمار در نقاط دور افتاده مازندران هستیم.