حلوای شیرازی؛ خوشمزه با طعمی بی نظیر
یکی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای شیرازی است که در آن از آرد برنج استفاده میشود و بسیار مقوی و مفید است.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، حلوا از دسرهای معروف ایرانی و پرطرفدار است که در این نوشتار طرز تهیه «حلوای شیرازی» را بيان می کنيم. یکی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای شیرازی و مربوط به شهر شیراز است. در این حلوا از آرد برنج استفاده میشود و بسیار مقوی و مفید است.
مواد لازم برای تهيه حلوای شیرازی
- آرد برنج اعلا: يک پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- آب: ۲ پیمانه
- گلاب: يک پیمانه
- زعفران: ۱/۲ پیمانه (حل شده)
- روغن: ۱/۲ پیمانه
- خلال پسته و خلال بادام: به اندازه کافی
طرز تهیه حلوای شیرازی
- ابتدا آرد برنج را یک روز قبل درست کنید تا آماده داشته باشید، برای این کار یک پیمانه برنج را خوب بشویید و چند ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
- برنج را داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج شود. برنج را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کنید تا خوب خشک شود.
- سپس آن را در آسیاب کن بریزید تا خوب پودر شده و به شکل آرد برنج در بیاید.
- حالا با آرد برنجی که آماده کرده اید حلوا را درست کنید. ابتدا یک پیمانه آرد برنج را داخل تابهای بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید، اما مراقب باشید تغییر رنگ ندهد.
- بعد از این که آرد برنج سرد شد آن را داخل گلاب بریزید و با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- شکر، زعفران دم کرده و آب را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد از این که آب و شکر جوشید مخلوط آرد برنج و گلاب را اضافه کنید.
- زیر شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شوند و به غلظت برسد. در آخرین مرحله روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا به خورد حلوا برود.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و حلوا را با یک قاشق در ظرفهای پذیرایی بکشید و با مقداری خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای شیرازی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه می باشد.
حلوای شیرازی را میتوانید در وعده دسر - سرو کنید. همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.