بهره برداری صنعتی از بلوط کمک به توسعه کهگیلویه و بویراحمد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری: فراوری بلوط به توسعه و ایجاد فرصت های شغلی جدید در کهگیلویه و بویراحمد کمک شایانی می کند.
احسان عسکری افزود: با توجه به اینکه گونه جنگلی بلوط به عنوان یکی از ثروت های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در صنعت این استان جایگاهی ندارد، جمع آوری، انتقال و فراوری این محصول می تواند منجر به ایجاد فرصت های شغلی جدید شود.
وی بیان کرد: برای تحقق این امر کارخانه فراوری میوه بلوط در کهگیلویه و بویراحمد در دست ساخت است که امید می رود با راه اندازی آن در ۱۸ ماه آینده زمینه افزایش درآمد جوامع محلی نزدیک جنگل های بلوط فراهم شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تحقق این هدف ضمن ایجاد درآمد برای اهالی مناطق روستایی زمینه توسعه جنگل های دست کاشت را فراهم می کند.
عسکری تاکید کرد: بهره برداران این طرح با مشاهده درآمدزایی به منظور بهره وری در سال های آینده درختان بلوط جدید غرس می کنند.
وی با اشاره به اینکه از سال های متمادی تاکنون میوه بلوط در کهگیلویه و بویراحمد به طور سنتی استفاده می شد گفت: بذر(میوه) درخت بلوط دارای کاربردهای مختلفی در صنایع بهداشتی و آرایشی، چرم سازی، داروسازی، رنگ سازی و دیگر صنایع است که این طرح می تواند زمینه ایجاد فرصت های شغلی زیادی را فراهم کند.
کهگیلویه و بویراحمد ۸۸۰ هزار هکتار جنگل دارد که حدود ۸۰ درصد از آن پوشیده از درختان بلوط است.