پخش زنده
امروز: -
پلیس آگاهی استان مرکزی در خصوص پیشگیری از سرقت مغازهها به مردم توصیه کرد.
ربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ ئیس پلیس آگاهی استان مرکزی از شهروندان خواست تا با عمل بهنگام، به توصیههای کارشناسان این پلیس از سرقت احتمالی مغازههای خود، از سوی سارق و یا سارقان پیشگیری کنند.
سرهنگ " کامیار چهری " با تبیین استفاده کاربردی از راهکارهای علمی برای از بین بردن پدیده نابهنجار سرقت در جامعه گفت: با گسترش فیزیکی و اجتماعی شهرها و تبدیل شدن آنها به مراکز جمعیتی بزرگ و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی، یکی از دغدغههای شهروندان بحث سرقت از محلهای کسب خود از سوی سارق و یا سارقان است که باید نسبت به مهار آن به صورت هدفمند و کارشناسی اقدامات لازم صورت پذیرد.
او افزود: صرف نظر از مجازاتهای تعیین شده از سوی قانونگذار برای مرتکبان جرم سرقت، موضوعی که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، پیشگیری از وقوع سرقت است تا افراد متحمل خسارات و هزینههای غیر قابل جبران نشوند.
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی با تاکید بر تلاش و هوشیاری هرچه بیشتر شهروندان در ارتقاء روز افزون ایمنی محل کسب خود افزود: شایسته است تا واحدهای صنفی مختلف با بهره گیری از تجهیزات نوین امروزی و عمل به توصیهها کاربردی زیر، امکان هرگونه سرقت را از سوی سارق و یا سارقان در مغازههای خود از میان ببرند.
۱-محل نصب آژیر خطر را در مغازههای خود، به گونهای انتخــــاب کنید که سارقان نتوانند آن را به سهولت تشخیص دهند.
۲-چنانچه مجاور یا پشت مغازه شما ملک مخروبهای وجود دارد، دیوارهای مغازه را با آهن و بتون محکم و غیرقابل نفوذ کنید.
۳- پول نقد بیش از حد معمول در مغازه نگهداری نکنید و آن را بلافاصله به بانک تحویل دهید.
۴- افرادی را به عنوان کارگر، شاگرد و نگهبان انتخاب کنید که از قبل، مورد شناسایی و تأیید اشخاص مطمئن و یا اقوام مورد اطمینان قرار گرفته باشند.
۵-هنگامی که مشتری داخل مغازه است، به هیچ عنوان محل کسب خود را ترک نکنید.
۶-در صورت امکان از دربهای الکتریکی و ضدسرقت استفاده کنید.
۷-دیوارها، سقف و کف مغازههای طلافروشی را با میلگرد و بتون به قطر حدودا ۲۰ سانتیمتر محفوظ کنید.
۸-در هنگام تعطیلی، طلا و جواهرات را از روی ویترین جمعآوری و داخل گاوصندوق بگذارید.
۹-از خریداری اموال، اشیا و جواهرات بدون فاکتور و مدارک کافی از سوی افراد ناشناس خودداری کنید.
۱۰-به کارگران و خدمتگزارانتان، هرگز اجازه ندهید تا افرادی را به عنوان دوست و همشهری خود به محل کار بیاورند.
۱۱- متصدیان مــغازههای طلا و جواهر فروشی، همواره باید سعی داشته باشند تا در آغاز روز کاری، طلاجات را به دور از چشم دیگران، در داخل ویترین مغازه شان گذاشته و در پایان کار نیز به دور از چشم افراد، آنها را از ویترین جمع کنند.
۱۲- متصدیان طلافروشیها همواره باید از انواع جواهرات موجود در مغازه عکس تهیه و در آلبوم مخصوص خود نگهداری کنندتا در صورت سرقت، قابل شناسایی باشند.
۱۳- متصدیان طلافروشی ها، در هنگام روبهروشدن با افراد مشکوک در مغازه خود، باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا مشخصات آنان را بهخاطر بسپارند و در نخستین فرصت، مأموران را در جریان قرار دهند.
۱۴-متصدیان واحدهای صنفی مختلف تا زمانی که به شاگرد مغازه خود اطمینان کافی پیدا نکردهاند، هرگز نبایدکلید مغازه یا گاو صندوق را به او دهند و اگر به دلایلی مجبور به اخراج کارگر یا شاگرد مغازه خود شدند، باید بلافاصله قفلهای مغازه را تعویض کنند.
۱۵-ترجیحاً گاوصندوق محل نگهداری طلا و جواهرات را در داخل دیوار جاسازی کنید.