ساختمانهای سبز راهکاری برای مدیریت انرژی خانگی
با ساخت و تجهیز واحدهای مسکونی به تجهیزات فنی و مدرن دوستدار محیط زیست می توان در مصرف و جلوگیری از هدررفت انرزی و مدیریت آلاینده ها گام موثری برداشت .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، شهرستان پردیس ، در دنیای صنعتی امروز ساختمانهای نقش ویژه ای در تولید آلایندها و مصرف انرژی دارند ، منابع طبیعی کره زمین پایدار نیستند و به دلیل استخرج آنها بشر در آینده ای نه چندان دور با کمبود منابع انرژی روبرو خواهد شد و کمبود انرژی مسله مهی است که انسانها را به سمت زندگی در ساختمانهای سبز میکشاند .
ساختمان سبز بر اساس سازگاری با محیط زیست طراحی و ساخته میشود و همه راهکارهای به کار رفته در ساخت آن از اصل بهینه سازی انرژی پیروی میکند.
با این بهانه به سراغ تنها ساختمان سبز شهر پردیس به نام رز رفتیم .ساختمانی که با معیارهای زیست محیطی و مصرف بهینه از انرژی پایه گذاری شده است.
ارتباطی سازنده این ساختمان میگوید طراحی یک تصفیه خانه برای تصفیه آبهای خاکستری مجموعه و استفاده آب خروجی آن برای شستشوی خودرو و آبیاری فضای سبز یکی از کارهایی است که انجام میشود تا در مصرف آب و همچنین آلودگی محیط زیست جلوگیری شود.
وی افزود: استفاده از پنلهای خورشیدی در تامین برق مشاعات ساختمان و همچنین دیگهای نیمه چگالشی برای صرفه جویی دو سومی مصرف گاز از دیگر ایده هایی است که در ساختمان طراحی شده است .
ارتباطی گفت: استفاده از مصالح کاهش دهنده هدررفت انرژی و طراحی استفادده از نور مستقیم خورشید در مشاعات و داخل واحدها یکی دیگر از مزایای این ساختمان است .
سازنده این ساختمان میگوید چه خوب است که سازندگان از همان ابتدا به فکر سبز ساختن ساختمان باشند هرچند هزینه 10 تا 15 درصد افزایش پیدا میکند اما اگر پس از ساخت بخواهیم این مدل را طراحی و پیاده سازی کنیم باید 30 تا 40 درصد بیشتر هزینه کنیم.