پخش زنده
امروز: -
دهمین جشنواره ملی ادبی یوسف امروز با معرفی نفرات برگزیده در بندرعباس به کار خود پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در اختتامیه دهمین جشنواره ادبی یوسف در بندرعباس گفت : سه هزار و 446 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره فرستاده شد که از این شمار 20 اثر برگزیده شد.
سرهنگ پاسدار عباس بایرامی افزود : داستانهای این جشنواره با موضوعات دفاع مقدس ، جبهه مقاومت ، مدافعان امنیت و سلامت است.
وی گفت : 15 نفر در این جشنواره شایسته تقدیر و به 5 نفر نیز جایزه ویژه جشنواره تعلق گرفت.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس گفت : آثار برگزیده این جشنواره در کتابی به چاپ رسیده است که امروز از آن رونمایی شد.
بایرامی افزود : دهمین جشنواره ملی ادبی یوسف کار خود را از خرداد امسال آغاز کرده بود .
وی گفت : مراسم پایانی یازدهمین جشنواره ملی یوسف نیز خرداد سال آینده در خرمشهر برگزار می شود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هم در این مراسم گفت: وظیفه این بنیاد، رساندن پیام دفاع مقدس به نسل حاضر و آینده است.
بیشتربخوانید: اختتامیه کنگره بین المللی امام سجاد(ع) در بندرعباس
امیر سرتیپ نبی سهرابی افزود: دفاع مقدس الگو گرفته از قیام امام حسین(ع) و عاشورا است و رساندن پیام آن رسالتی مانند پیام رسانی حضرت زینب (س) به جهانیان است.
وی گفت: رساندن پیام دفاع مقدس یک وظیفه است که باید از گنجینه آن استخراج، و به جوانان و نوجوانان عرضه شود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: داستان کوتاه روایتی شیوا و خلاق با گروه محدودی از شخصیت هاست که هدفی را دنبال می کند و به آسانی می تواند منظور خود را به جامعه هدف و خواننده برساند.
امیر سرتیپ سهرابی افزود: تاکنون تنها به مضامینی مانند شهادت، ایثار، از خود گذشتگی، دفاع از وطن، آب و خاک و ناموس، و فرهنگ عاشورایی دفاع مقدس به جامعه عرضه شده اما هنوز داستان هایی که بتواند لحظه های ناب دفاع مقدس را به خوبی به تصویر بکشد ، تولید نشده است.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: ما باید ذائقه نسل امروز را بشناسیم و متناسب با همان محتوا و داستان تولید کنیم .
امیر سرتیپ سهرابی افزود: جامعه هدف ما کودکان، نوجوانان، جوانان و آینده سازان کشور هستند.
وی گفت: بانوان در هشت دفاع مقدس نقش بی بدیلی داشتند که باید به آن پرداخته شود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس افزود: در زمان دفاع مقدس هرمزگان خط مقدم نبرد در حوزه های اقتصادی و دریایی بود.
امیر سرتیپ سهرابی افزود: رزمندگان اسلام از جمله سپاه پاسداران، دریابانان و مرزبانان تواستند مقابل دشمن و استکبار بایستند و نیروی دریایی هزاران محموله و شناور اقتصادی را به کشور محافظت و همراهی کرد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس افزود: استکبار جهانی و در راس آنها امریکا در این منطقه هواپیمای ما را با290 سرنشین هدف قرار داد و به شهادت رساند.
امیر سرتیپ سهرابی گفت: امروز با استفاده از فضای مجازی می توان دفاع مقدس را به نسل حاضر و آینده معرفی کرد.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم گفت: روایت گران باید آرمان های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را به درستی به نسل های آینده منتقل کنند تا دشمنان نتوانند به شکل وارونه گزارش کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده افزود: اکنون درجنگ نابرابر با دشمن در زمینه رسانه ای هستیم که به دنبال تحریف روایت های انقلاب و دفاع مقدس هستند.
وی گفت: تاکنون از ظرفیت های حوزه رسانه برای بیان کامل و دقیق حقایق استفاده نشده است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: همه اصحاب رسانه، حوزویان، دانشگاهیان، هنرمندان و نظامیان ، باید دست مایه های خود را بصورت شعر، داستان، فیلم کوتاه و انیمیشن به نسل های آینده و جهانیان معرفی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: روایت درست از فتنه 88 یک نیاز است و باید برای آیندگان بیان شود.
چهار داور در این جشنواره حضور داشتند.
برای گرامیداشت یاد و نام شهید یوسف ملک شامران از شهدای دفاع مقدس که نویسنده و اهل قلم بود این جشنواره به نام یوسف نامگذاری شده است.
در این جشنواره پیام سرلشکر پاسدار محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز خوانده شد.