پخش زنده
امروز: -
آئین سنتی پخت سمنو در شهرضا به نیت نذر حضرت فاطمه زهرا (س) و پنج تن آل عبا (ع) قدمتی هزار ساله دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ کار پخت سمنو در پاتیل مسی از اذان صبح آغاز میشود و تا اذان صبح روز بعد ادامه دارد.
برای پخت سمنوی سنتی شهرضا فقط از آرد و آب استفاده میشود و علت شیرینی آن استفاده از آرد جوانه گندم است.
پس از ۱۶ ساعت پخت با ذکر دعا و صلوات و آداب و رسوم خاصی درب پاتیل سمنو بسته میشود و یک سینی حاوی قرآن، آب، شمع، شانه، سورمه، نبات، شکلات و آینه روی پاتیل قرار میدهند تا سمنو تا صبح دم بکشد.
مردم شهرستان شهرضا هر سال دو هزار و ۵۰۰ پاتیل سمنو پخته و در سراسر کشور توزیع میکنند.