پخش زنده
امروز: -
رییس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف کشور از افزایش ۸ درصدی میزان صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ در همایش صبر به ارتقا فرهنگ صبوری و صلح و سازش در جامعه تاکید شد.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور صلح و سازش را از آموزه ها و توصیه های اسلام دانست و گفت: حل و فصل اختلافات با توجه به سنت پادرمیانی و میانجی گری از رویکردهای دستگاه قضایی برای تحقق جایگزینی صلح به جای حکم در پرونده های قضایی است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور از فعالیت ستاد کشوری و استانی صبر با هدف افزایش صلح وسازش خبر داد و گفت ستاد صبر فرا دستگاهی ،فرابخشی و فرا قشری است و از ظرفیت تمام افراد داوطلب دارای صلاحیت برای این مهم استفاده خواهد شد.
آیت الله دری نماینده ولی فقیه در استان هم به نقش خانواده در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد و گفت: کرامت ،منزلت و جایگاه خانواده با افزایش کرامت و فضائل جامعه ارتباط مستقیم دارد وبرای بهبود سطح فرهنگی جامعه وکاهش آسیب ها باید جایگاه کانون تربیتی و اخلاقی خانواده را ارتقا داد.
آیت الله دری استفاده از همه ظرفیت های اقتصادی ،اجتماعی وفرهنگی را برای بهبود جایگاه خانواده ومقام شامخ مادر ضروری دانست و افزود: کانون خانواده با هجمه فرهنگی دشمن در حال تهدید است و هنر ،خلاقیت و فرهنگ در ارتقا نقش خانواده در جامعه ابزاری تاثیرگذار است.
مخلص الائمه استاندار مرکزی هم در این مراسم بهره گیری از سیره حضرت فاطمه زهرا را الگوی کامل برای رسیدن به جامعه آرمانی دانست وگفت : گسترش فرهنگ فاطمی در کشور و جامعه سعادت جمعی را به همراه خواهد داشت.
استاندار مرکزی همچنین به نقش شوراهای حل اختلاف در صلح و سازش پرونده های قضایی اشاره کردو افزود: این شوراها با برعهده گرفتن حجم گسترده ای از پرونده های ورودی به دستگاه قضایی نقش بسزایی در کاهش اختلافات حقیقی وحقوقی و رسیدن به سازش برخوردارند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم شوراهای حل اختلاف را ظرفیتی مردمی و درخدمت مردم دانست وگفت با بهره مندی از ظرفیت معتمدین و ریش سفیدان می توان برای ارتقا فرهنگ میانجی گری و افزایش صلح و سازش در اختلافات و پرونده های قضایی تلاش کرد.
نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی هم گفت: عدالت محوری وایجاد عدالت در جامعه از آرمان های رفیع انقلاب اسلامی بوده و هست ودستگاه قضایی کشور پرچم دار عدالت در جامعه است.
خدابخشی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان مرکزی درشورای حل اختلاف هم از فعالیت ۱۴۷ شعبه شورای حل اختلاف در استان خبر داد و گفت: ۵۴ درصد پرونده های ورودی به دستگاه قضایی استان در شوراهای حل اختلاف رسیدگی می شوند.
در این مراسم که مرکز همایش بیت قدیمی حضرت امام در خمین برگزار شد از فعالان ومنتخبان شوراهای حل اختلاف ونیکوکاران عرصه صلح وسازش تجلیل شد.