پخش زنده
امروز: -
همزمان با فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س)، ۳۴ طرح عمرانی حوزههای علمیه خواهران به صورت مجازی افتتاح و کلنگزنی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزههای علمیه خواهران در حاشیه این مراسم گفت: ۲۲ طرح عمرانی شامل ساختمان آموزشی، استادسرا، مهدکودک، مجتمع تجاری و فرهنگی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان امروز به بهره برداری رسید.
آقای محمدی زاده افزود: این ۲۲ طرح با ۲۷ هزار متر مربع زیربنا در ۱۲ استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، بوشهر، کرمان، گلستان، گیلان، لرستان، فارس و قم احداث شده است.
وی در خصوص کلنگزنی ۱۲ طرح جدید آموزشی و کمک آموزشی هم گفت: این ۱۲ طرح ها در ۹ استان آذربایجان شرقی، اردبیل، ایلام، زنجان، سمنان، فارس، قم، لرستان و هرمزگان با زیربنایی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۱ ماه گذشته هم ۴۲ طرح در کشور به بهرهبرداری رسیده است گفت: بیشتر بودجه این طرح ها از محل کمکهای مردمی و خیرین میباشد.
آیت الله مقتدایی در این مراسم که در سالن اجتماعات آیت الله شرعی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به صورت مجازی برای حوزههای علمیه خواهران کشور برگزار شد، تشکیل حوزه علمیه ویژه خواهران را از آثار و برکات به جا مانده از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی رحمة الله علیه برشمرد و گفت: وجود ۵۰۰ مدرسه علمیه ویژه خواهران در کشور با بیش از ۶۰ هزار طلبه در حال تحصیل و ۷۰ هزار فارغ التحصیل نتیجه این اندیشه به جا مانده از امام خمینی (ره) است که همچنان ساری و جاری میماند.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزه حوزههای علمیه خواهران با اشاره به موفقیتهای چشمگیر بانوان در بهره گیری از علوم اسلامی افزود: در حال حاضر علاوه بر اینکه بانوان مبلغه بسیار موفقی در کشور مشغول به فعالیتهای فرهنگی هستند به کار گیری از استادان مرد هم به دلیل توانمندی بانوان در این عرصه بسیار کم شده است.
آیت الله مقتدایی استقبال بانوان از فراگیری علوم در حوزههای علمیه را بسیار خوب برشمرد و افزود: با توجه به استقبال خواهران به حضور در این مدارس در سراسر کشور نیازمند توسعه بیشتر این مدارس هستیم که تحقق این امر حمایت بیش از پیش دولت و مجلس شورای اسلامی را به خود میطلبد
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با بیان اینکه ایجاد یک شبکه منسجم از مبلغان و مروجان در میان بانوان جامعه نقش موثری در توسعه فرهنگ و خانواده دارد گفت: اگر کسی بگوید انقلاب اسلامی برای خواهران کم گذاشته است دروغ بزرگی گفته و این جفایی نابخشودنی است، اما مجلس و دولت وظیفه دارد بیش از پیش برای این قشر سرمایه گذاری کند.
آقای نیکزاد با اشاره به نقش زنان انقلاب اسلامی در سالهای دفاع مقدس افزود: با همه فرافکنیهای غرب گرایان تاریخ گواه است زن در جامعه شرق نقشی در تاریخ نداشته، اما در انقلاب اسلامی زنان در همه عرصهها به ویژه سالهای انقلاب و دفاع مقدس تاریخساز شدند.
وی افزود: با توجه به اینکه حوزههای علمیه خواهران نقش بهسزایی در اسلامی شدن جامعه دارد، دولت فعلی کمک خواهد کرد تا این مراکز تقویت شود.
آقای نیکزاد با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ قرار است برای هر استان صندوق توسعه و پیشرفت و عدالت در نظر گرفته شود گفت: این صندوقها با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی در اختیار استانداران قرار خواهد گرفت که حوزه علمیه قم میتواند از این محل بودجه، در گسترش علوم دینی در میان خواهران استفاده کند.
در پایان این مراسم از دست اندرکاران و پیمانکاران و مدیران مدارس علمیه برخی از استانها تجلیل شد.