پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با بیان اینکه سازمان جغرافیایی قرارگاه مشترک کاداستر کشور است، گفت: نیاز امروز کشور ما در حوزه ژئوماتیک بسیار گسترده و متنوع است.
امیر سرتیپ مجید فخری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره نخستین نمایشگاه بین المللی ایران ژئو افزود: سوابق خوبی در کشورمان برای برگزاری نمایشگاههای مختلف ژئوماتیک داشتیم و سالها این کار انجام شده است، اما نمایشگاه ایران ژئو به دنبال چند هدف بزرگ است که همه دستگاههای دولتی بهره بردار را در این نمایشگاه دو هم جمع کند و از ظرفیتها و قابلیتهای شرکتهای دانش بنیان و خصوصی و دانشگاهها مطلع شود تا حاصل این تعامل منجر به رفع بسیاری از معضلات امروز کشور گردد.
وی گفت: صنعت اطلاعات مکانی و نقشه برداری میتواند راه حلهای بسیار خوبی را برای بسیاری از مشکلات مانند آلودگی هوا و فرونشست زمین و مدیریت منابع آب و حمل و نقل شهری ارائه کند.
امیر فخری تاکید کرد: توجه به حوزه صنعت اطلاعات مکانی به عنوان یک زیرساخت بسیار اهمیت داشت و ۸ ماه کار شد تا این نمایشگاه برقرار شود و همه تولیدکنندگان سخت افزار و نرم افزار و داده مکانی دور هم جمع شدند تا با ارزیابی خوب از همدیگر اینده بهتری را برای کشور رقم بزنند.
امیر فخری درباره فعالیتهای کاداستری نیز گفت: سازمان ثبت برای صدور سند تک برگی نیازمند نقشه است و سازمان کار جهادی کرد تا اعتبارات لازم را برای نقشه برداری پوشش کشور فراهم کند. سازمان جغرافیایی به عنوان قرارگاه مشترک کاداستر کشور فعالیت میکند تا هم شرکتها را هماهنگ کند و هم حاصل پروژه را در حد استاندار قابل قبول ارائه نماید.
امیرفخری گفت: ایران ژئو به عنوان یک نیاز ملی مطرح است و ما تلاش کرده ایم که به صورت فراگیر تمام متولیان حوزه و ژئوماتیک کشور اعم از دولتی ها٫ بخش خصوصی٫ شرکتهای دانشبنیان ٫ استارتاپها و دانشگاهها را در این رویداد مشارکت دهیم.
وی در ادامه با بیان اینکه نیاز امروز کشور ما در حوزه ژئوماتیک بسیار گسترده و متنوع است، گفت: باید ساز و کاری را در کشور ایجاد کنیم که بهره برداران٫ کاربران و متخصصان این حوزه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و برگزاری اولین نمایشگاه ایران ژئو بهترین بستر برای ایجاد این ارتباط به حساب میآمد.
رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح گفت: چشمانداز نمایشگاه ایران زئو این است که سالهای آینده در سطح منطقهای و بینالمللی ظاهر شود بنابراین نگاه به این نمایشگاه یک نگاه گسترده است که امیدواریم در سالهای آینده با کمک تمام فعالان حوزه ژئوماتیک کشور این نمایشگاه در سطح منطقهای و بینالمللی برگزار شود.
نمایشگاه ایران ژئو شاید اولین رویداد در حوزه ژئوماتیک کشور باشد که در این ابعاد و با این گستردگی برگزار شد تا دستگاههای دولتی بتوانند نیازهای خود را مطرح کنند.
باید شرکتهای خصوصی و دانش بنیان نیز موفق شوند محصولات و فناوریهای خود را ارائه دهند و به نوعی این نمایشگاه آوردگاهی برای تمام فعالان و دست اندرکاران حوزه ژئوماتیک کشور میباشد.