پخش زنده
امروز: -
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: سلامت گندمهای ارسالی به استان قبل از ارسال به کارخانههای تولید آرد بررسی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ دکتر اعتباری شب گذشته در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۰ سیمای مرکز اصفهان با اشاره به اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر سرب دار بودن گندمهای ارسالی به استان دریافت نشده گفت: عموما محصولات کشاورزی و از جمله گندم ارسالی به استان پس از اطمینان از سلامتی آن و تایید نهادهای نظارتی از جمله غذا و دارو، به کارخانههای تولید آرد ارسال میشود.