پخش زنده
امروز: -
بر اساس دادههای آزمایشگاهی، تزریق دز یادآور واکسن کرونا میتواند به افزایش چندین برابری میزان پادتن که پس از تزریق دزهای اول و دوم در بدن کاهش مییابد، بینجامد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از سي سي تي وي، کارشناسان میگویند تزریق دُز یادآور واکسن کرونا به کاهش آمار فوتیها و نیز پائین آمدن علائم شدید کووید - ۱۹ کمک میکند.
ژنگ ونهونگ، متخصص بیماریهای عفونی، از شانگهای چین میگوید با وجود همه گیری سویه اومیکرون ویروس کرونا، تزریق دز سوم واکسن کووید - ۱۹ میتواند به افزایش چند برابری میزان پادتن در بدن کمک کند و از آمار بیماران و فوتیهای ناشی از آن بکاهد.
این متخصص بیماریهای عفونی گفت با وجود اینکه کشور چین دادههای فراوانی درباره تزریق دز یادآور واکسن کرونا به علت عملکرد خوب این کشور در مهار همه گیری، و جلوگیری از گسترش کرونا ندارد، اما برابر دادههای آزمایشگاهی، تزریق دز یادآور واکسن کرونا میتواند به افزایش چندین برابری میزان پادتن که پس از تزریق دزهای اول و دوم در بدن کاهش مییابد بینجامد و همین افزایش پادتن میتواند از شدت بیماری و مرگ و میر کرونا بکاهد.
همزمان با تزریق دز چهارم در برخی از کشورها، ژانگ گفت کشورها تزریق دزهای واکسن را با توجه به شرایط حاکم بر کشور خودشان افزایش دهند.
با وجود نگرانیها درباره بازماندِ کووید ۱۹، ژنگ معتقد است تا به اینجا، همچنان میتوان آن را (بازماند که به معنی بیماری ناشی از بیماری قبلی است) به همان حوزه پنومونی (ذات الریه) تعمیم داد.
این متخصص همچنین گفت: کووید ۱۹، سرماخوردگی یا دیگر پنومونیهای شدید که از ویروس ناشی میشود همگی آنها سبب «بازماند» میشود. یک یا دو سال پس از بهبودی از این بیماری ها، فرد بیمار ممکن است به فیبروز ریه، کاهش قوای بدنی و اختلال هیجانی دچار شود. برخی مردم ممکن است احساس ضعف کنند یا تنفس آنان تند و سخت شود. این علائم ممکن است در هر نوع از پنومونی ویروسی مشاهده شود و با توجه به شدت بیماری ممکن است متفاوت باشد. آنچه به اصطلاح بازماند کووید ۱۹ نامیده میشود باید در همان حوزه پنومونی بررسی گردد.