پخش زنده
امروز: -
دانشمندان چینی برای آزمایش هايي در جاذبه کم یک ماه مصنوعی ساختند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از روزنامه انگلیسی زبان هنگ کنگی ساوت چاینا مورنینگ پست نوشت: چین در نظر دارد فضانوردانی را تا سال ۲۰۳۰ روی ماه فرود آورد و پایگاهی در آنجا ایجاد کند و تاسیسات مستقر در استان جیانگسو در چین نقش مهمی در اکتشاف ماه ایفا خواهد کرد.
دانشمندان چینی یک ماه مصنوعی ساخته اند که انجام آزمایشات در جاذبه کم را امکان پذیر خواهد کرد. به گفته محققان، این ماه مصنوعی اولین نوع خود در جهان است و به گونهای طراحی شده است تا بتواند جاذبه را "ناپدید" کند. محققان میگویند از تجربه آندره گیم، فیزیکدان روس-هلندی-انگلیسی الهام گرفته اند که با استفاده از میدان مغناطیسی، یک قورباغه را در فضا معلق کرد.
این ماه مصنوعی متشکل از یک اتاقک دو فوتی در داخل یک محفظه خلاء است که به نوبه خود دارای دو آهن ربای قدرتمند است. محققان چینی سطح ماه را در این اتاقک شبیه سازی کردند و در آن سنگ و خاک قرار دادند.
پکن همراه سایر ابرقدرتهای فضایی، مانند روسیه و آمریکا، در نظر دارد فضانوردانی را به ماه بفرستند تا مدتی در آنجا بمانند. از آنجایی که این اولین آزمایش از این نوع است، دانشمندان باید بدانند مواد و فناوری در بلندمدت در محیط ماه چگونه عمل خواهند کرد.