پخش زنده
امروز: -
تازهترین آمار نشان میدهد تعداد بی سابقه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در آمریکا ماه نوامبر شغل خود را ترک کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی، یکی از بخشها (از نظر از دست دادن کارکنان) بیش از بخشهای دیگر آسیب دید و آن هم بخش تولید صنعتی بود. تعداد افرادی که در بخش تولید صنعتی شغل خود را ترک کرده اند، نسبت به اوایل سال ۲۰۲۰ حدود ۶۰ درصد افزایش یافته است که بسیار بیشتر از صنایع دیگر است.
مجری در ادامه برنامه در گفتگو با هِذِر لانگ، ستون نویس واشنگتن پست گفت: بخش تولید صنعتی (از نظر شغلی) بخش اصلی برای خانوارهای متوسط آمریکایی و قلب شهرکهای کارگر نشین است. دونالد ترامپ و جو بایدن، هر دو با وعده بازگرداندن این فرصتهای شغلی در انتخابات شرکت کردند. اما اکنون آن کارگران مشاغل خود را ترک میکنند. اصلاً نمیفهمم چرا.
هِذِر لانگ گفت: بله، برای من هم واقعاً مایه تعجب است. اما دو عامل وجود دارد. عامل اول این است که در بخش تولید صنعتی شما نمیتوانید از خانه دور کاری کنید و باید هر روز یا هر شب در محل کارتان در کارخانه حضور یابید. من با زنی صحبت کردم که در کارخانهای در اوهایو کار میکند. او میگفت: واقعاً میترسم کرونا بگیرم. قرار بر این بوده است که ماسک بزنیم، اما چنین چیزی اجرا نمیشود. او میگفت در کارخانهای با ۲۰۰ کارگر فقط ۱۲ نفر درست ماسک میزنند؛ بنابر این قطعاً تا حدی نگرانیهایی از ابتلا به کرونا و ترک شغل، به ویژه بازنشستگی زودهنگام به دلیل همین نگرانی وجود دارد. اما عامل دیگری هم دخیل است و فکر میکنم خیلی از ما باید در طرز تفکرمان درباره شغل صنعتی تجدیدنظر کنیم. من در ستون خود در روزنامه نموداری منتشر کردم که نشان میدهد میانگین دستمزد در بخش صنعتی از حدود سال ۱۹۷۶ تا ۲۰۰۶ از بیشتر شغلهای دیگر بیشتر بود. در نتیجه در دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میتوانستید ۱۰ برابر مشاغل دیگر درآمد کسب کنید. برای همین افراد مسلماً میخواستند در این بخش کار کنند. اما از سال ۲۰۰۶ خیلی چیزها در بخش تولید صنعتی تغییر کرد و در حال حاضر دستمزد در این بخش ۱۰ درصد کمتر از دستمزد متوسط است. این در حالی است که شاهد افزایش زیاد دستمزد در بخشهایی همچون انبارداری و حمل و نقل هستیم. میانگین دستمزد در این بخشها در حال حاضر ۲۵ دلار در ساعت است، که در مقایسه با بخش تولید صنعتی بسیار بیشتر است. برای همین کارگرانی که برای بازنشستگی زودهنگام کار بخش تولید صنعتی را ترک میکنند، به دنبال گزینههای دیگر همچون کار در بخش انبار (کالا) هستند.
وی در ادامه درباره علت این امر گفت: (عوامل مختلفی دخیل است). تمام قدرت سالهای مدید در دست صاحبان کسب و کارها بوده است. بخشی از علت، خودداری از عضویت در اتحادیههای صنفی بوده است، بخشی مربوط به انتقال فرصتهای شغلی به خارج از کشور، از جمله چین و کشورهای دیگر بوده است. همه این عوامل در کنار هم روز به روز موجب کاهش کارگران بخش تولید صنعتی شده است. در نتیجه کارگران به اعطای امتیازات زیادی تن داده اند و حاضر شده اند حقوق و مزایای کمتری دریافت کنند...