پخش زنده
امروز: -
تختهای خالی از بیماران کرونایی از جلوههای ویژه در بیمارستانهای کشور است، موضوعی خوشایند و در عین حال نگران کننده.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در بسیاری از بیمارستان ها؛ تخت ها؛ خالی از بیماران کرونایی هستند؛ اما این اتفاق خوشایند؛ از نگرانیها برای موج سواری؛ ِ سویههای جدید بیماری کم نکرده است.
دکتر جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: از اینکه بخشهای بیمارستان خالی از بیماران کرونایی است بسیار خوشحال هستیم، اما نگرانیهایی هم بابت شیوع سویههای جدید بیماری داریم. ما اثر واکسیناسیون همگانی را در بیمارستانها به خوبی دیدیم. همین حالا در اثر واکسیناسیون بخشها خالی از بیماران کرونایی شده است. از مردم خواهش میکنم که مسأله واکسن را جدی بگیرند و اگر دُزهای اول و دوم را تزریق کرده اند هرچه سریعتر اقدام به دریافت دُز سوم کنند.
متخصصان معتقدند بسیاری از این نگرانی ها؛ با دریافت دُز سوم واکسن تا حدی کمتر و مصونیت جمعی در مقابل بیماری بیشتر میشود.
دکتر کیوان گوهری مقدم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره اهمیت دُز یادآور تأکید کرد: تأثیر و اثربخشی واکسنهای کرونا بعد از گذشت زمان کمتر میشود برای همین لازم است که افراد اقدام به دریافت دُز یادآور کنند. این در حالیست که میزان آنتی بادی تولید شده در بدن افراد هم متفاوت است. ممکن است واکسن در بدن فردی آنتی بادی بیشتر و در بدن فرد دیگر آنتی بادی کمتر تولید کند؛ بنابراین بهتر است که افراد بعد از دریافت دزهای اول و دوم اقدام به دریافت دُز سوم کنند.
با وجود همه توصیهها برای انجام واکسیناسیون؛ متأسفانه هنوز؛ جمعیت قابل توجهی از مردم واکسینه؛ نشده اند
دکتر محسن زهرایی رئیس اداره ایمن سازی بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: هنوز در حدود ۷ میلیون نفر هستند که دُز اول واکسن را دریافت نکرده ا ند و نباید از این افراد غافل باشیم.
بی توجهی و مقاومت این عده به دریافت نکردن واکسن؛ هشداری جدی است که میتواند شرایط را به نفع سویههای جدید بیماری تغییر دهد.
در حالی که خطر سویههای جدید بیماری هر روز بیشتر از قبل میشود با تزریق واکسن و رعایت شیوه نامههای بهداشتی میتوان از همه گیری دوباره بیماری کرونا جلوگیری کرد.