پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از ویژگیهای این دوره از مذاکرات وین در خصوص برجام، توجه جدی به مسائل اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، دکتر مهدی برادران دیشب در حاشیه پیش نشست ششمین اجلاسیه ملی فرهنگ میزبانی ایرانی اسلامی در مشهد افزود: علاوه بر روند گذشته که به صورت ویژه مسائل مربوط به صنایع کشور در مذاکرات برجام مورد توجه قرار گرفته است موضوع صحهگذاری در روند مذاکره نیز مهم است که چه میزان از تحریمها در حال لغو شدن است.
وی افزود: آن چیزی که مشخص کننده خواهد بود انتظارات صنایع کشور نسبت به این فرایند است و بر همین اساس برنامه کوتاه مدتی برای صحه گذاری در نظر گرفته شده است تا میزان صداقت طرفهای مذاکره در ادعاهای خود مشخص شود.
معاون وزیر صمت اظهار کرد: قبلاً در فرایند مذاکرات برای حل مشکلات کشور صنایع داخلی کمتر مورد توجه قرار گرفته بود و به وعدههای کشورهای اروپایی و آمریکایی برای سرمایهگذاری در سالهای آتی بسنده شده بود، ولی در روند فعلی مذاکرات شروطی مطرح شده که با حل شدن آن اقتصاد کشور رشد خواهد کرد.
برادران گفت: اگر در طرحی مشخص بتوانیم با مهندسی مالی ویژه، افزایش سرمایه کلیه شرکتهای اقتصادی را دنبال کنیم در نهایت، شرکتهایی که نیاز به دریافت تسهیلات بانکی دارند، میتوانند از این شرایط برای رونق تولید خود استفاده بهتری ببرند.
معاون وزیر صمت، تغییرات جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت را در راستای توجه به صنایع جدید بیان کرد و گفت: در این ساختار تلاش شد تا به موضوعاتی همچون صنایع خلاق، ورزش و صنایع پیشرفته، که قبلاً کمتر مورد توجه بودند، نگاه ویژهای صورت گیرد.
وی افزود: همچنین در این تغییرات، زنجیره تامین کالا به صورت متحد و یکپارچه مدیریت میشود تا ضمن برنامهریزی، امکان مدیریت و جذب سرمایه در کنار تولید و مدیریت بازار صادرات و واردات، که در گذشته منفک از هم بود، به هم افزایی و پیشرفت منجر شود.
برادران اظهار کرد: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاکنون بیش از هزار واحد تولیدی، که بنا به دلایلی قبلاً تعطیل و یا راکد شده بودند، مجدداً فعال شدهاند.
معاون وزیر صمت بیان کرد: شرایط بیش از هفت هزار و ۵۰۰ شرکت دیگر نیز در دست بررسی است که برخی از مشکلات آنها در حوزههای حقوقی، فناوری، مدیریتی و برخی نیز سرمایه در گردش است که به تفکیک در حال رفع آن هستیم.
وی گفت: یکی از موضوعات جدیدی که به آن توجه شده است در حوزه رمزارزها است و این نوید را میدهیم که با همکاری بانک مرکزی، این حوزه به رسمیت شناخته شود.
ششمین اجلاسیه ملی فرهنگ میزبانی ایرانی اسلامی در ۹ اسفندماه در مشهد برگزار میشود.