پخش زنده
امروز: -
بانوی خوزستانی از خیاطی در کارگاه ۲۲ متری تا مدیریت کارخانه تولید پوشاک میگوید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، خانم زهره صالحی هنرمند ۴۳ ساله خوزستانی ساکن اهواز است.
او با علاقه ، پشت میز چرخ خیاطی قدیمی خانگی اش نشست تا استعداد خود را در دوخت و دوز انواع پوشاک، کشف کند.
در گام بعدی، هنر خود را به بانوان علاقمند دیگری نیز آموزش داد به طوری که در پایگاه بسیج خواهران محل زندگی اش، بیش از ۱۰۰ هنر آموز خیاطی را صاحب مهارت خیاطی کرد.
همت خانم صالحی با دریافت تسهیلات اشتغالزایی از سازمان بسیج سازندگی استان و راه اندازی یک کارگاه کوچک ۲۲ متری روز به روز بیشتر میشد.
او خود را به همین کارگاه و تک چرخ خیاطی اش محدود نکرد، بلکه با پذیرش سفارش کار و ایجاد اشتغال برای ۳ بانوی سرپرست خانوار در شهر اهواز، همچنین دریافت تسهیلات دیگری از سازمان بسیج سازندگی رفته رفته رونقی به کسب و کارش داد و کارگاه کوچکش را به واحد تولیدی ۱۶۰ متری تبدیل کرد.
کار خانم صالحی و کارکنانش به همین جا ختم نشد، واحد تولید پوشاک این بانوان به کارخانه ۴۰۰ متری تولید انواع پوشاک با اشتغالزایی برای ۳۰ بانوی جویای کار و ماهر ارتقا یافت.
او که روزی تنها سفارش کار لباسهای فرم مدرسه، آن هم به صورت محدود را دریافت میکرد، حالا با پذیرش سفارش طراحی و دوخت لباسهای کار از شرکتهای بزرگ صنعتی در استان خوزستان، ماهانه بیش از ۵ هزار دست انواع پوشاک مردانه و زنانه، تولیدی، صنعتی و نظامی را با تلاش کارکنان کارخانه اش تولید کرده و تحویل میدهد.
کیفیت دوخت و مرغوبیت انواع محصولات، کار این کار آفرین و تولید کننده موفق را مورد تایید قرار داده است و امروزاو به عنوان یکی از تولید کنندههای برتر استان خوزستان و کارافرین نمونه شناخته میشود.
خانم صالحی امیدوار است با حمایت مسئولان استان خوزستان از تولیدکنندههای موفقی همچون او، هم به اشتغالزایی افراد بیشتری در استان کمک شود و هم محصولات با کیفیت او نه تنها در بازارهای داخلی بلکه در بازارهارهای بین المللی نیز جای خود را باز کنند.
بیشتر بخوانید : کارآفرینی با تولید آب رادیاتور و ضدیخ برای اولین بار در ایذه + فیلم
کمک به صادرات پوشاک تولید شده در کارخانه این تولید کننده جوان، بدون شک ارمغان اعتماد به تولید ایرانی و سبب ایجاد انگیزه در افراد بیشتری همچون خانم صالحی برای ورود به عرصه کار و کارآفرینی خواهد بود.