پخش زنده
امروز: -
ویروس کووید ۱۹ تقریبا همه کشورهای جهان را درگیر خود کرده، مدیریت بحران کرونا و مهار همه گیری به گونهای عملکرد دولتها را نیز به بوته نقد کشیده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده، در ۶۷۷ روز که اروپا درگیر کووید شده حدود یکصد میلیون نفر در این قاره بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که حدود یک هفتم جمعیت این قاره است.
هانس گلوکه نماینده قاره اروپا در سازمان جهانی بهداشت با ابراز نگرانی از شرایط همه گیری در اروپا گفت: ما هنوز در میانه یک همه گیری قرار داریم و اروپا بد بختانه در کانون انتشار این همه گیری قرار دارد.
وی تاکید کرد: اگر سیاستمداران به جای توجه به دانش، به اقدامات عوام فریبانه روی آورند موجب افزایش بیشتر مبتلایان خواهیم شد.
انگلیس با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفری، اما رکورد دار مبتلایان قطعی به کرونا در قاره اروپاست، بر اساس امار رسمی منتشر شده شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در انگلیس حدود ۶۷ میلیون نفر از ۱۴.۶ میلیون نفر فراتر رفته که بیش از دو برابر مبتلایان کرونا در ایران با بیش از ۸۳ میلیون نفر جمعیت است.
یک شهروند انگلیسی با ابراز نگرانی از اوج دوباره کرونا در انگلیس گفت: درباره کووید نگرانیم، من فکر نمیکنم با این وضعیت به این زودیها از کووید و پیامدهایش رها شویم به نظر شرایط پیش از هر گونه بهبودی بدتر خواهد شد و این نگرانیها رو بیشتر کرده است.
در اروپا تاکنون یک میلیون و ششصد هزار نفر از کرونا جان باختند، قربانیان کرونا در انگلیس به روایت دولت به بیش از ۱۵۰ هزار نفر و به گزارش مرکز ملی امار این کشور به بیش از ۱۷۳ هزار نفر رسیده که در این صورت ۴۱ هزار نفر بیشتر از جان باختگان کرونا در ایران است.
بر اساس گزارشهای رسمی منتشر شده در ایران به ازای هر ۶۲۹ نفر یک نفر به علت کووید جان باخته و در انگلیس به ازای هر ۴۴۵ نفر یک نفر به علت ابتلا به کووید جان خود را از دست داده است.
انگلیس از نظر شمار مبتلایان پس از سه کشور پر جمعیت جهان در رتبه چهارم بیشترین مبتلایان به کووید قرار دارد و از نظر جان باختگان نیز هفتمین کشور دارای بیشترین قربانیان کووید در جهان است.