پخش زنده
امروز: -
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: با آغاز فصل سرما و احتمال بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، این بیماری خطری جدی برای صنعت طیور محسوب می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، عباس آغاز افزود: با هدف مقابله با ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان هماهنگیهایی با سازمان دامپزشکی انجام شده تا در صورت تمایل واحدهای مرغ مادر و تخمگذار، طرح واکسیناسیون علیه این بیماری در آنها انجام شود.
وی گفت: لازم است تا به هر طریق ممکن از ارتباط پرندگان داخل سالن، دان و آب مصرفی با پرندگان وحشی و آزاد پرواز و فضولات آنها جلوگیری شود.
آغاز گفت: همچنین تردد در صورت لزوم باید با رعایت کامل موارد بهداشتی انجام شود و تعویض کفش و لباس در هنگام ورود به مزرعه (شامل کارگران و بازدید کنندگان) الزامی است.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد از شهروندان خواست از حضور در بازار پرندگان زنده، محلهای پرورش طیور، پارک پرندگان و به طور کلی محل تجمع پرندگان غیرواحد شخصی خودداری کنند و ترتیبی اتخاذ شود تا پرسنل واحد نیز همین ممنوعیت را اجرا کنند.