پخش زنده
امروز: -
دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی اهواز از اجرای طرح بهبود امنیت غذا و تغذیه موسوم به باغ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مهران احمدی بلوطکی هدف از اجرای این برنامه را بهبود وضعیت امنیت غذا و تغذیه در استانهای ناامن غذایی تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور عنوان کرد و گفت: برای دستیابی به هدف آئین نامه پس از شناسایی خانوارها، برای خانوارهای دچار ناامنی غذایی شدید و متوسط، ۳ دسته مداخله صورت میگیرد.
وی آموزش اصول و فنون مدیریت تغذیه خانواده بر اساس بسته استاندارد، ارائه خدمات حمایت اجتماعی با هدف خوداتکایی خانواده و اقدام جامعه شامل؛ تقویت همکاری بین بخشی ادارههای شهرستان و مشارکت مردم در کاهش عوامل خطر مسبب در ناامنی غذایی و مداخلات مناسب به طور توام برای گروههای هدف از جمله مداخلهها برشمرد.
احمدی بلوطکی درخصوص ضرورت اجرای طرح بهبود امنیت غذا و تغذیه (باغ) با بیان اینکه امنیت غذایی به دسترسی اقتصادی و فیزیکی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی و سالم با مطلوبیت اجتماعی و فرهنگی و بهره مندی ههه سلولها از مواد مغذی کافی برای دستیابی به زندگی سالم و فعال تعریف میشود، اظهار داشت: عوامل متعددی در ایجاد ناامنی غذایی موثر هستند که در صورت بی توجهی به آنها احتمال گرسنگی، فقر و ناامنی غذایی تشدید خواهد شد.
بیشتر بخوانید: امنیت غذایی در گرو تامین محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی
دبیر شورای سلامت اهواز تصریح کرد: همه تلاش خود را برای بهبود وضعیت تغذیه به کار خواهیم گرفت و امیدواریم نتایج خوبی در این زمینه کسب کنیم.