پخش زنده
امروز: -
بیش از ۱/۵ میلیون نفر از کارکنان ادارات در انگلیس به علت ابتلا به کرونا در قرنطینه به سر میبرند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، گزارشهای منتشر شده در انگلیس نشان میدهد بیش از یک و نیم میلیون نفر از کارکنان ادارات مختلف به علت ابتلا به کرونا یا تماس با فرد الوده به ویروس کرونا در قرنطینه اند و در غیبت به سر میبرند.
این در حالی است که دولت انگلیس برای جبران کمبود نیرو و بازگشت زودتر مبتلایان یا افراد در قرنطینه بر سر کارهای خود، مدت قرنطینه را از ده روز به هفت روز کاهش داده است مشروط به اینکه آزمایش کرونای روز ششم و هفتم آنان منفی باشد، اما مشکل کمبود کیت تشخیص فوری و خانگی ابتلا به کرونا موجب شده روند بازگشت کارکنان با کندی روبرو شود.
در همین حال، رسانههای انگلیس گزارش میدهند کمبود کیت آزمایش کرونا موجب شده است تا عدهای در تارنماهای حراجی، از جمله در تارنمای ای بی (eBay)، کیتهای آزماش کرونا را که داروخانهها و مراکز درمانی دولتی به صورت رایگان باید به مردم توزیع کنند را به فروش میرسانند.
دولت انگلیس از چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد از این پس، هر فردی که نتیجه آزمایش کرونایش مثبت شد، در صورتی که نشانه های ابتلا به کووید ندارد، لازم نیست برای آزمایش پی سی آر (PCR) اقدام کند.
پیشتر کایر استارمر، رهبر حزب کارگر و آنجلا رینر، معاون وی به شدت از عملکرد دولت انگلیس در مهار همه گیری کووید، انتقاد کردند.
معاون حزب کارگر انگلیس گفت بوریس جانسون، علاوه بر ناکامی در مهار همه گیری کرونا، با سیاستهای نادرست، موجب افزایش مالیات ها، ثابت ماندن دستمزدها، کاهش رشد اقتصادی و افزایش هزینه خانوارها به طور متوسط سالانه یکهزار و دویست پوند شده است و به همین علت، حتی شماری از اعضای ارشد حزب محافظه کار نیز با بوریس جانسون مخالفت میکنند.
وی افزود: میزان تورم به ۶ درصد در انگلیس رسیده که معادل دوران دهه ۱۹۹۰ میلادی است.
انتقادها از دولت انگلیس در حالی بالا گرفته است که این کشور تا دیروز بیش از ۱۴ میلیون و سیصد هزار مبتلا و به روایت دولت بیش از ۱۵۰ هزار جان باخته از کرونا را به ثبت رسانده است.
دولت انگلیس فقط بیماران کرونایی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به کرونا جان ببازند قربانی کرونا محسوب میکند.
مرکز ملی آمار انگلیس چهار هفته پیش شمار جان باختگان کرونا در این کشور را با استناد به گواهیهای فوت صادر شده بیش از ۱۷۳ هزار نفر اعلام کرد.
انگلیس با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفری، پس از کشورهای پر جمعیت آمریکا، هند و برزیل چهارمین کشور دارای بیشترین مبتلایان به کووید در جهان است.
انگلیس از نظر شمار جان باختگان کرونا نیز حتی بر اساس آمار دولت هفتمین کشور دارای بیشترین قربانیان کرونا در جهان است.
مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرد در هفته گذشته، ۳.۷ میلیون نفر از جمعیت این کشور، به کووید مبتلا بوده اند.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس با رد درخواستها برای افزایش محدودیتهای کرونایی گفت: در تصمیم گیریها برای مهار کووید، توازن میان حفظ سلامت مردم و نجات اقتصاد را در نظر داشته و به همین علت، تصمیمهای دشوار گرفته است و قصد ندارد محدودیتهای کرونایی را افزایش دهد و بار دیگر کشور را تعطیل کند.
به علت ابتلا و افزایش قرنطینه شدن شماری از کارکنان بخش بهداشت و درمان و افزایش شمار مبتلایان به کووید در انگلیس، شماری از سازمانهای بهداشت و درمان در این کشور، حالت اضطراری اعلام کرده اند.
برخی رسانهها در انگلیس گزارش کرده اند، افرادی که به شماره تلفن اورژانس انگلیس با شمار ۹۹۹ زنگ میزنند
میگویند به آنان توصیه میشود منتظر آمبولانس نباشند و خودشان به بخش اورژانس بیمارستانها مراجعه کنند.