پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تا کنون ۹ مورد امیکرون در استان شناسایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان در ستاد مدیریت بیماری کرونا افزود: استان بوشهر به عنوان یکی از پایگاههای دیده ور در کشور معرفی شده و تعدادی کیت تشخیصی نیز در اختیارمان گذاشته شده است.
وی گفت: این نوع ویروس در حال گردش است و با توجه به سرایت پذیری بسیار به زودی به گونه غالب تبدیل خواهد شد.
دکتر خواجه ئیان اضافه کرد: ۹۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان حداقل یک نوبت واکسن و نزدیک به ۸۰ درصد هم هر دو نوبت واکسن را دریافت کردند. تا کنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار دز واکسن در استان تزریق شده که بیش از ۷۰۳ هزار نفر هر دو نوبت و ۱۳۳ هزار نفر دز سوم را دریافت کرده اند.
وی گفت: در مرداد امسال موارد فوتی کرونا در استان ۳۴۴ مورد بود که بعد از آن با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون بیماری کمتر و در دی ماه تنها یک فوتی به ثبت رسیده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: بیماری کرونا ۵۹ درصد در بین مردان و بیشتر در گروه سنی ۳۰ تا ۴۴ سال شایع است و بیشترین میزان بستری در شهرستانهای گناوه و تنگستان و کمترین هم در شهرستان جم گزارش شده است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار هم گفت: زمانی با افزایش شمار مبتلایان و فوتیها، منتظر واکسن وارداتی برای مقابله با ویروس کرونا بودیم، ولی حالا در کنار واردات واکسن، کشورمان به عنوان یکی از تولید کنندگان تولید واکسن در دنیا مطرح است.
محمد تقی ایرانی اضافه کرد: با توجه به درایت دولت، تلاش کادر درمان و رعایت مردم امروز شرایط خوبی را در کشور و استان داریم و شرایط بیماری رو به کاهش است.
وی گفت: وضعیت خوب است، اما خطر رفع نشده و اگر دچار عادی انگاری شویم دوباره شرایط بیماری خطرناک میشود.
ایرانی افزود: مردم، بازاریان و هنرمندان آسیبهای بسیاری از ویروس کرونا دیدند که در کنار پوشش کامل واکسیناسیون، نسبت به ورود اتباع خارجه به استان و فعالیت دانش آموزان و دانشجویان در محیطهای آموزشی باید نظارتهای بهداشتی صورت گیرد.
وی گفت: اکنون که شرایط کشور مساعد است و به اندازه کافی واکسن وجود دارد دلیلی برای واکسن نزدن وجود ندارد و همه به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کنیم.
ویروس کرونا از ابتدا تا کنون ۸۹ هزار نفر را دراستان بوشهر مبتلا کرده است.