پخش زنده
امروز: -
روند كاهشي و كنترل ابتلا به كرونا در استان فارس، نتيجه همكاري مردم با کادر بهداشت و درمان است.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما، مركز فارس، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز در جمع خبرنگاران گفت: ابتلا، بستري و مرگ و مير ناشي از بيماري كوويد١٩ در استان فارس از متوسط كشوري پایين تر است که روند كاهشي و كنترل بيماري كرونا در استان نشان از همكاري مردم و به ویژه اصحاب رسانه به كادر بهداشت و درمان دارد.
دكتر حسيني با بیان این که رسانه های جمعی با تلاش خود سبب افزایش رعایت اصول بهداشتی شدند افزود: استان فارس از لحاظ رعايت اصول بهداشتي در رتبه برتر كشور قرار دارد افزود: اين همكاري ممكن نبود.
وی با اشاره به شرکت فعال مردم فارس برای واکسیناسیون گفت: تاكنون ٩٣ درصد افراد بالاي ١٢ سال نوبت اول، ٨٤ و ٤ دهم درصد توبت دوم و ١٩ و ٤ دهم درصد نوبت سوم واكسن را تزريق كرده اندكه آمار بسيار خوبي در كشور است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز با بیان این که کمبود واکسن آسترازنکا هفته آینده برای متقاضیان دز سوم تامین می شود افزود: در صورت صدور مجوز سازمان بهداشت جهانی و ستاد ملی مدیریت کرونا، کودکان 3 تا 12 سال هم واکسینه خواهند شد.
دكتر حسيني به درگيري بيش از ١١ هزار نفر از افراد كادر بهداشت و درمان به بیماری کرونا هم اشاره كرد و گفت: همكاران بهداشت و درمان با همه توان در حوزه درمان و سلامت تلاش مي كنند تا مردم با كمترين آسيب در اين زمينه مواجه شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم در این نشست به دوازدهمين بسيج ملي تغذيه در كشور كه از ١٥ تا ٣٠ دي ماه و با شعار تغذيه، كرونا و واكسيناسيون برگزار می شود افزود: آگاهی جامعه در مسائل تغذیه ای باید افزایش یابد.
دکتر رضاییان افزود: در بررسي هاي متخصصان و پزشكان مشخص شد که در مدت ٢ سال شیوع بيماري كرونا، چاقي و اضافه وزن بيشترين علت درگيري افراد به كوويد١٩ است.
وی گفت: با توجه به تحقيقات انجام شده در فارس در ٦ ماه نخست امسال ٢ و ٢ دهم درصد از كودكان، ١٧ و ٥ دهم درصد از نوجوانان، ٣٣ و ٣ دهم درصد از جوانان، ٥٧ و ٧ دهم درصد ميانسالان و ٣٤ و ٣ دهم درصد از سالمندان درگيرچاقي هستند كه بيماري ديابت، پرفشاري خون، بيماري قلبي عروقي، عضلاني و اسكاتي را به همراه دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شيراز از اصحاب رسانه خواست تا در اين زمينه هم با اطلاع رساني و آگاهي بخشي به افراد جامعه، كادر بهداشت و درمان را ياري كنند.
رضایيان، درباره بازگشايي مدارس هم گفت: استان تابع تصميم ستاد ملي است اما بر اساس توصيه های علمي، برای مشخص شدن وضعيت اميكرون در كشور بايد تا ٣ هفته منتظر ماند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم با بيان اينكه با برنامه ريزي انجام شده در زمان اوج گيري كرونا تلاش شد که ارائه ديگرخدمات درماني و بهداشت و سلامت تحت الشعاع قرار نگيرد.
وی گفت: هرچند بيمارستانهاي كرونايي استان آماده ارائه خدمات درماني است، در حال حاضر هم خدمات ديگر از جمله جراحي ها در همه بيمارستان هاي استان انجام مي شود.
بیشتر بخوانید: