پخش زنده
امروز: -
روز ۱۹ دی ۱۳۸۴ حوالی ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح در ۱۰ کیلومتری فرودگاه ارومیه در اطراف روستای آیدنلو یک دستگاه جت فالکون سقوط کرد.
به گزارش وب گردي خبرگزاري صدا وسيما؛ صبح روز ۱۹ دی ماه ۸۴، هواپیمای نظامی فالکون سپاه پاسداران به منظور اعزام ۱۲ تن از فرماندهان و افسران عالی رتبه این نهاد به سمت ارومیه حرکت کرد.
متاسفانه بر اساس آنچه از کار افتادن ۲ موتور این هواپیما اعلام شد، در حدود ۱۰ کیلومتری فرودگاه ارومیه سانحه سقوط هواپیما رخ داده و به این ترتیب سردار شهید «احمد کاظمی» که فرمانده نیروی زمینی سپاه بود در کنار ۱۰ تن از همراهانش به شهادت رسیدند.
این سانحه حوالی ساعت ۹:۳۰ در روستای آیدنلوی ارومیه رخ داده و به این ترتیب تمام ۱۱ سرنشین آن که از فرماندهان و نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند به شهادت رسیدند.
این هواپیما حامل سردار کاظمی فرمانده وقت نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سعید مهتدی جعفری فرمانده لشکر پیاده مکانیزه ۲۷ محمد رسول الله (ص)، سردار سرتیپ پاسدار سعید سلیمانی معاون عملیات نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار نبی الله شاهمرادی معاون اطلاعات نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار خلبان عباس کربندی مجرد فرمانده پایگاه هوایی قدر نیروی هوایی سپاه، سردارسرتیپ پاسدار غلامرضا یزدانی فرمانده توپخانه نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار صفدر رشادی معاون طرح و برنامه نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار خلبان احمد الهامی نژاد فرمانده دانشکده پروازی نیروی هوایی سپاه، سردار سرتیپ دوم پاسدار حمید آذین پور رییس دفتر فرماندهی نیروی زمینی سپاه، سرهنگ پاسدار مرتضی بصیری مهندس پرواز و پاسدار محسن اسدی افسر همراه فرمانده نیروی زمینی سپاه بود که عازم ماموریت عملیاتی بودند و همه به شهادت رسیدند.
سردار سرلشکر پاسدار شهید حاج احمد کاظمی در سال ۱۳۳۷ در شهرستان نجف آباد از توابع استان اصفهان در خانوادهای مومن و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دیده به جهان گشود.
لحظه سقوط هواپیمای شهید احمد کاظمی
این شهید سرافراز سپاه پاسداران در آغازین روزهای تجاوز دشمن به سوی جبهههای دفاع از حریم کشور و دین شتافت و در این عهد خود تا آخرین لحظه وفادار ماند.
این سردار دلاور همانند سایر فرماندهان دفاع مقدس، اسوه و الگوی جهاد در خطوط مقدم بود و در این راه چندین بار تا مرز شهادت پیش رفت، بدن زخمی این سردار دلاور حکایتی از مقاومت ایثارگرانه او به یادگار داشت.
جراحتهای فراوان از ناحیه پا و دست که منجر به قطع انگشت دست وی شده بود، گویای ایثار و جانفشانی اش در راه حفظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
این فرمانده دلاور از سال ۱۳۵۹ با حضور در برابر شرارت ضد انقلاب در کردستان حرکت جهادی خود را آغاز کرد و تا دفع فتنه و شرارت دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در کردستان ماند.
سردار شهید حاج احمد کاظمی، یادگار صادق و راستین سرداران شهید باکری، زین الدین، همت و بقایی به راستی ذرهای از شمیم دلنشین آن سرداران شهید و آرزوی شهادت، جزیی از آمال و ادعیه آن یار سفر کرده بود.
وی پس از پایان جنگ تحمیلی نیز به مدت هفت سال به عنوان فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) برای حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع مقدس در مناطق عملیاتی باقی ماند.
سردار سرلشکر پاسدار حاج احمد کاظمی به پاس رشادتهای خود موفق به دریافت سه مدال فتح از دست مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا شده بود.
وی از سال ۱۳۷۹ فرماندهی نیروی هوایی سپاه به این فرمانده رشید و قهرمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپرده شد که مدت بیش از پنج سال این امر ادامه داشت تا در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۳۸۴بنا بر پیشنهاد سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» فرمانده وقت کل سپاه، سردار حاج احمد کاظمی به فرماندهی نیروی زمینی سپاه منصوب شد.
رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب سردار شهید کاظمی به عنوان فرماندهی نیروی زمینی سپاه، او را سرداری شجاع و کارآمد و با سوابق روشن به ویژه در دوران دفاع مقدس معرفی فرمودند.
مقام معظم رهبری در خصوص آخرین دیدارش با شهید کاظمی در آیین تشییع پیکرهای فرماندهان سپاه در روز ۲۱ دی ۱۳۸۴ چنین فرموده اند: دو هفته پیش شهید کاظمی پیش من آمد و گفت از شما دو درخواست دارم: یکی این که دعا کنید من روسفید بشوم، دوم این که دعا کنید من شهید بشوم، گفتم شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها که این روزگارهای مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همه تان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزی که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهی شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتی این جمله را گفتم، چشمهای شهید کاظمی پُرِ اشک شد، گفت: ان شاء اللَّه خبر من را هم به تان بدهند!