پخش زنده
امروز: -
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آمادگی برخی دانشگاههای علوم پزشکی برای تبدیل به نسل سوم خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، یونس پناهی در آیین معارفه سرپرست دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: در تشکیل دانشگاههای علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، دانشگاههای نسل اول فقط به آموزش در حوزه سلامت پرداختند، اما با گذر زمان و ورود به نسل دوم، وارد تحقیق و پژوهش شدند.
وی افزود:نتیجه فعالیت دانشگاههای نسل اول تربیت اعضای هیات علمی توانمند و ثمره دانشگاههای نسل دوم تولید دانش، مرجعیت علمی و محتوای علم شده است و امروزه با دانشگاههای نسل دوم نمیتوانیم نیازهای خود در حوزه سلامت را تامین کنیم، به همین علت دانشگاههای کشورهای پیشرفته وارد نسل سوم شده است.
پناهی یادآور شد: پژوهش در دانشگاههای نسل سوم باید پژوهشمحور، رفعکننده مشکلات برای تبدیل دانش به محصول فناور، ثروتآفرینی، کارآفرینی و بهکارگیری نخبگان باشد.
وی گفت: دانشگاههای علوم پزشکی ایران، مشهد، تهران، شهید بهشتی، تبریز و اصفهان امادگی تبدیل شدن به نسل سوم را دارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دانشگاههای نسل سوم، پس از انجام مطالعات و تهیه مقالهها، باید اتمام طرح به تولید محصول منجر شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بهنام تولید، پشتیبانی و مانعزدایی نامگذاری شده، باید نسبت به تلاش برای تحقق اهداف این شعار در دانشگاههای علومپزشکی تلاش شود.
پناهی گفت: در داخل دانشگاهها باید نگاهها، بخشنامهها و دستورالعملها براساس تبدیل دانش به محصول، تجهیزات و یا تغییر در رفتار کادر درمان با عنوان دستورالعمل بهمنظور تغییر در رفتار درونی باشد تا فرار نخبگان نداشته باشیم.
وی افزود: شرایط کنونی مملکت به ایجاد اتحاد، جلوگیری از انجام امور موازی، پرهیز از کوچک شمردن فعالیتهای دیگران و دوری از مسایل سیاسی نیاز دارد.
پناهی گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا توان مجموعه کادر سلامت، بهداشت و درمان به نمایش گذاشته شد و امروز در حوزه واکسیناسیون رشد خوبی داشتهایم.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امروز خوشحالیم که در حوزه ساخت و تولید واکسن داخلی موفقیت خوبی داشتهایم.
پناهی یادآور شد: رییس جدید دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد برای پیوستن این دانشگاه به مجموعه دانشگاههای نسل سوم تلاش و کوشش کند.
سرپرست جدید دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: درصد ابتلا و مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور همزمان با فعالیت دولت سیزدهم ۲۰ برابر کمتر شد.
ارسلان خالدیفر از تلاشهای رییس سابق این دانشگاه قدردانی و تاکید کرد: از تمامی ظرفیتها، توانمندیها و فرصتهای موجود برای تسریع در روند توسعه شاخصهای مرتبط با دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد استفاده و بهرهگیری میشود.
وی افزود: حفظ حرمت اربابرجوع، تلاش برای رفع مشکلات مالی و بودجهای برابر چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال، حذف کاغذبازی اداری، توجه به مطالبات گروههای مختلف با هدف افزایش رضایتمندی عمومی و کاهش نارضایتیهای احتمالی مورد توجه قرار دارد.
وی اعضای هیات علمی، نیروی انسانی و دانشجویان را مهمترین سرمایه دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد دانست و یادآور شد: از توان فکری، ایدهها، پیشنهادها و نقدهای سازنده دانشجویان برای پیشبرد اهداف توسعهمحور این دانشگاه بهرهگیری میشود.
خالدیفر تاکید کرد: تکمیل و بهرهبرداری از الحاقیه بیمارستان هاجر شهرکرد از اولویتهای مدیریت جدید دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد بهشمار میرود.
وی افزود: همچنین بهدنبال استفاده از توان بالای قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء برای سرمایهگذاری در ۲۶۷ هکتار از زمینهای دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد با هدف ساخت بیمارستان هزار تختخوابی و ساختمانهای اداری، آموزشی، تخقیقاتی، درمانی و ستادی هستیم.
رییس سابق دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد نیز گفت: برخی برنامهها و طرحهای این دانشگاه در حوزه مقابله با ویروس کرونا به الگویی برای کشور تبدیل شده است.
مجید شیرانی تاکید کرد: نیروی انسانی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد عملکرد مطلوبی در کنترل این ویروس و مراقبت از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ایفا کرد که بسیاری ایدههای این دانشگاه در سراسر کشور الگو شد.
در این آیین از خدمات مجید شیرانی رییس سابق دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرکرد قدردانی و ارسلان خالدیفر بهعنوان سرپرست این دانشگاه معرفی شد.