پخش زنده
امروز: -
دو مورد ابتلا قطعی به اُمیکرون در ساوه شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اراک، تاکنون علاوه بر یک مورد امکیرون شناسایی شده در اراک ، در ساوه نیز ۲ مورد قطعی مبتلا به امیکرون شناسایی شده است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: با اعلام قطعی آزمایشات، دو مورد ابتلا قطعی به اومیکرون در ساوه شناسایی شد.
دکتر ذکایی با اشاره به ضرورت واکسیناسیون افراد افزود: حدود ۴۰ درصد از افراد تحت پوشش جهت تزریق دوز سوم مراجعه کردند و با توجه به شیوع سویه ی اومیکرون؛ دعوت می کنیم که افراد باقی مانده هر چه سریعتر مراجعه کنند
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد: در سطح شهرستان های ساوه و زرندیه ۶۲ هزار نفر مشمول تزریق دوز سوم واکسن می شوند
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه اضافه کرد: حدود ۲۷۰هزار نفر دوز اول واکسن و ۲۳۰ هزار نفر نیر دوز دوم را دریافت کردند که تقریبا ۸۴ درصددر ساوه و زرندیه هر دو دوز را تزریق کردند.
سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: تجربه نشان داده است که اگر دوز سوم واکسن تزریق نشود؛ بعداز چهارماه معمولا در واکسن های سینوفارم و برکت و در واکسن های آسترازینکا پس از ۵ یا ۶ ماه سطح ایمنی و آنتی بادی در بدن افراد به صفر می رسد
دکتر کریمی افزود: تجربه ی کشورهای اروپایی نشان داده است که دوز سوم یا دوز یاداور ، اهمیتش به مراتب بیشتر از دو دوزهای قبلی ست که باید همه جدی بگیرند.
وی اصافه کرد: براساس امارهای موجود، ۹۰ درصد از مرگ های اخیر ناشی از کرونا؛ مربوط به افرادی ست، که در تزریق واکسن سهل انگاری کرده اند.
دکتر فلاحتی سرپرست فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: برای استاندار نگه داشتن وضعیت فعلی ، باید همه افراد بالای ۶۰ سال برای تزریق دوز سوم و دانش اموزان برای دوز دوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
مردم در مراکز واکسیناسیون؛ علاوه بر تاکید بر تزریق واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی، ارسال پیامک یاداوری زمان های دوز تزریق ها را راهکاری مطمئن برای حضور به موقع و منظم خود برای تزریق واکسن می دانند.
گفتنی ست، در شهرستان ساوه علاوه بر دو مرکز جامع واکسیناسیون؛ پایگاه های سلامت شهری و روستایی نیز کار تزریق واکسن را بر عهده دارند.